Bimota, Cagiva, Ducati, Italjet, Moto Guzzi, Triumph og Yamaha

Bimota, Cagiva, Ducati, Italjet, Moto Guzzi, Triumph og Yamaha har til sammen mange friske nyheter. For full oppdatering, klikk deg gjennom merkene.

Moto Guzzi V-11
Moto Guzzi V-11 Vis mer


Bimota

Bimota DB 4 blir oppdatert for sesongen. Den får injectionmotor fra Ducati 900 SS og leveres nå med enkel eksospotte. Ducati prioriterer lav vekt på sine modeller og DB 4 er intet unntak.

Les mer om Bimota her.

Cagiva

Cagiva V-Raptor er en tøff gateracer med Suzuki TL 1000 motor. Sykkelen ligner bemerkelsesverdig på monster serien fra Ducati. Kombinasjon av kraftig Suzuki motor og lekkert utseende bør være fullt salgbart. V-Raptor har en veldig karakteristisk front, men kan også leveres i mer ordinær design.

Cagiva Navigator er den andre nyheten fra Cagiva. Dette er en stor touringsykkel som også leveres med Suzukis TL 1000 motor. Sykkelen har boksramme av aluminium og leveres med fullt koffertsett som ekstra utstyr. Dette blir en kraftig konkurrent til Honda Varadero og BMW 1150 GS.

Ducati

Ducati 748R er en meget sportslig sykkel fra Ducati. Ingen plass for passasjer her. "Fogarty Replica ramme", nye Marchesini 5-ekede felger, 43 mm opp-ned Showa gaffel og justerbar Showademper bak. Motoren yter 106 hk ved 11.000 omdr i min ved hjelp av større ventiler og større luftboks. Motoren er også utstyrt med 54 mm forgassere med nye injektorer og innsugstrakter.

Les mer om Ducati her.

Italjet

900 Griffon heter den nye "street fighteren" til Italjet. Italjet er velkjent for sin assorterte scooterproduksjon, men har i år utviklet en stor sykkel. Motoren er 900 ccm og er hentet fra Triumph. Designet er aggressivt i kjent Italjet ånd.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Moto Guzzi

Moto Guzzi lanserer ny V-11. Moto Guzzi kaller sykkelen for en caferacer. Sportslig særegen sykkel med Guzzis langsmonterte 90° V-twin. Motoren har støtstenger og er ikke akkurat noe teknisk vidunder, men skal i følge Guzzi gi V-11 en toppfart på 220 km/t. Noe som det virkelig står respekt av. Ny separat girkasse med 6 gir sørger for en sportslig følelse og fullt juster demping foran og bak burde gjøre at de fleste kan finne et oppsett som passer seg.

Triumph

Triumph Sprint RS
Triumph Sprint RS Vis mer

Triumph lanserer Sprint RS til neste år. Sprint RS er en sporttouring sykkel som baserer seg på Sprint ST. Du kan lese flere detaljer her.

Les mer om Triumph TT600 her

Yamaha

Yamaha YZF-R1 har blitt forbedret på 150 punkter. Den er med andre rigget til kamp mot ZX-9R og CBR 900 RR. Les full omtale av R1 her.