Bilutstillingen i Paris

PARIS (Dinside Motor):I helgen braker det løs med bilindustriens høstutstilling.

<b>SER FREMOVER:</b> Bilindustrien jobber mot kortsiktige økonomiske mål, men vet også at kontinuerlig omstilling er helt nødvendig for å oppfylle krav til miljø- og samfunnsansvar i fremtiden. Det vil vi se tydelig på bilutstillingen i Paris. (På bildet: Konseptbilen Peugeot Exalt). Foto: Peugeot
SER FREMOVER: Bilindustrien jobber mot kortsiktige økonomiske mål, men vet også at kontinuerlig omstilling er helt nødvendig for å oppfylle krav til miljø- og samfunnsansvar i fremtiden. Det vil vi se tydelig på bilutstillingen i Paris. (På bildet: Konseptbilen Peugeot Exalt). Foto: Peugeot Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag slippes publikum inn i messehallene til det som er suverent verdens største bilutstilling målt i antall besøkende. Halvannen million publikummere antar man vil komme i løpet av de to ukene messen varer.

Jevn utvikling

I år har vi ikke klart å finne noe brudd i forhold til de trendene som har blitt klare de foregående årene - det er stadig mer fokusering på miljøvennlig teknologi samtidig som mange produsenter fortsetter å beskytte idéen om at å kjøre bil også skal være en hyggelig og dynamisk opplevelse.

Mot en elektrisk fremtid, men...

Det er kompromisset mellom miljøtankegang og kjøreglede som er den røde tråden fortsatt, mens vi aner konturene av en fremtidig total elektrifisering av bilparken.

Dette har Mercedes-Benz, ingen smågutt når det gjelder å føre an i teknologisk utvikling, uttrykt helt klart nylig i forbindelse med sitt "miljø-flaggskip", S 500 Plug-in Hybrid. Som vi har testkjørt.

Men der er vi altså ikke ennå.

Dette er nyhetene vi allerede har omtalt, som skal vises i Paris, deriblant Volkswagen Golf Alltrack, som på bildet under. Flere vil følge!

NY GOLF: Som skapt for norske forhold? Døm selv! Foto: VOLKSWAGEN
NY GOLF: Som skapt for norske forhold? Døm selv! Foto: VOLKSWAGEN Vis merLyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!