Bilutstilling i Paris: Le Mondial 2006

Alt om de viktigste nyhetene i Paris.

Bilutstilling i Paris: Le Mondial 2006


PARIS (DinSide Motor): Den gigantiske bilutstillingen i Paris åpnet for publikum igår og franskmennene og ganske mange fra nabolandene går mann av huse for å se alle de spennende nyhetene. Vi kan dessverre ikke konstatere noen revolusjonær fremgang innen bilindustrien, men derimot - i mer optimistisk modus - observere at fremgangen mot sikrere og mer miljøvennlig individuell befordring akselererer.

Fleksible familiebiler

Det er selvsagt at franske produsenter slår litt ekstra på stortrommen når de viser seg fram på hjemmebane. Men en årsak er nok også at de ikke har så veldig mange store nyheter å vise fram.
- Et betydelig unntak er imidlertid Citroen C4 Picasso. Denne bilen fremstår som en betydelig nyhet, og er første skikkelige oppfølger i det nye sporet Ford S-Max har trukket opp. S-Max var den første store flerbruksbilen som virkelig kjører som en personbil og likevel holder folkelige priser.
C4 Picasso er likevel ikke alene. Både VW Touran og Renault Scenic er vist i ansiktsløftede versjner. Dessuten Renault Grand Scenic med fem sitteplasser og mye mer plass per passasjer.

Corolla-etterfølger og splitterny Mondeo

Nye Mondeo - avgjørende bil for Ford.
Nye Mondeo - avgjørende bil for Ford. Vis mer
Toyota Auris kommer til å ta Europa med storm.
Toyota Auris kommer til å ta Europa med storm. Vis mer

Førpremiereutgaven av Mondeo en annen av de
Soleklare stjernene her i Paris. Bilen ser imponerende ut, men foreløpig er Ford svært påholdne med utdypende fakta om bilen.
Det samme gjelder ikke minst Toyota Auris, bilen som skal erstatte Corolla til neste år. Den nesten produksjonsklare bilen vi fikk se på messen ser svært lovende ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk vårt første fotoalbum på linken under. Her finner du alt fra Rolls nye cab til Volvo C30 og Ford Mondeo - og vi kommer snart tilbake med mer.

Her er de nyeste bildene fra bilutstillingen.
Første fotoalbum Paris.
Andre fotoalbum Paris.

Oversikter

I disse tabellene får du oversikt over alle viktige nyheter, oppdateringer og konseptbiler på Parismessen. Trykker du på linkene i tabellene, kommer du rett til nyhetsseksjonen for det enkelt merket. Her blir utdypende artikler om bilene blir lagt ut etter hvert som de skrives.

  • Nye modeller i Paris.
  • Viktige ansiktsløftninger.
  • Nye modellversjoner.
  • Tøffe konseptbiler.