BILUTSTILLING: Gled dere til høsten!

Utstillingen, Bil2007, blir arrangert på Norges varemesse på Lillestrøm til høsten. Bransjen satser på at dette blir den største bilmønstringen på mange år.

Det er på tide at norske bilimportører stabler en utstilling på beina igjen, og de lover også at det ikke skal gå 16 år til neste gang. Planen er å avholde en norsk bilutstilling hvert tredje år fremover, men det er ikke avklart ennå.

Arrangørene lover at det ikke bare er hestekrefter og fart som skal stå i fokus på årets utstilling. Hovedtemaet skal være "Bil og fremtid" og bransjen skal vise publikum hva de står for miljømessig, teknologisk og sikkerhetsmessig. Selvsagt blir det også mye fokus på bil, og bransjen satser på å vise en rekke nyheter på utstillingen. "Spesielle" biler skal vises og verksteder, rekvisita og organisasjoner vil også dominere utstillingen.

BILUTSTILLING: Gled dere til høsten!


Det satses på en rekke seminarer og det jobbes også med skaffe store navn fra internasjonal bilindustri til å delta på ustillingen.

De eneste som ikke er velkomne er parallellimportører av biler.

Det vil også bli et sterkt innslag av fremtidsteknologi. Dette vil omfatte både miljøløsninger og teknologiske hjelpemidler og sikkerhetsteknologi.

Arrangøren håper at besøkstallet skal nærme seg 100.000 besøkende, men Norges Varemesse mener det er bortimot umulig. På bilutstillingen i 2004 var det drøyt 78.000 besøkende, og en totalsum på 85.000 personer bør være mulig til høsten.

Mer om utsillingen finner du her.