<B>KOPPEHOLDERSTEREO:</B> Sony har tenkt utenfor den såkalte boksen, og dette er bilstereoen de kom opp med.
KOPPEHOLDERSTEREO: Sony har tenkt utenfor den såkalte boksen, og dette er bilstereoen de kom opp med.Vis mer

Bilstereo som ikke skal drikkes

Det er mulig du kommer til å drikke musikk ved en feiltakelse skulle du finne på å installere Sony Japans siste kreasjon.

At et bilkjøp kan velte hvis ikke det finnes en skikkelig koppholder som er lett tilgjengelig for en kronisk trøtt sjåfør, er en kjensgjerning. Du tuller ikke med kaffen til folk.

Japan er vanligvis synonymt med høflighet og respekt, men den japanske utviklingsavdelingen hos Sony har tydeligvis tenkt å gjøre nettopp det: Tulle med kaffen til folk.

Erstatningen? Et bilstereoanlegg.

Diskret

Det er kanskje ikke så tydelig på bildet over, men på bildet under kan du skimte det svært beskjedne anlegget der mange biler har kopp- og flaskeholderen, nemlig mellom fører- og passasjersetet foran.

For 20.000 Yen (rundt 1250 kronr) er RDP-NWV500 din, og da får du i så fall en toveis, 16 Watts høyttaler som sprer lyden generøst rundt i bilen med en dekningsgrad på 360 grader.

NESTEN USYNLIG: Sonys lille koppholder er svært diskret.
NESTEN USYNLIG: Sonys lille koppholder er svært diskret. Vis mer


Med et basselement på 2.2 tommer kommer det ikke til å riste like mye i bilen som når du passerer en ferist på fjellet, og dette kan virke mer som en slags nødløsning for biler uten skikkelig anlegg enn noe du skal basere hele ditt musikalske bil-liv på.

Sony Walkman-tilkobling

Avspillingsknappene er lokalisert på toppen av "kaffekoppen", mens strømmen hentes fra bilens 12V-tilkobling.

Ønsker du å bruke bilstereokoppen hjemme er det bare å plugge den i den medfølgende dockingstasjonen, som dessuten har plass til og lademuligheter for en Sony mp3-spiller.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se video av vidunderet nederst i artikkelen.

Kunne du tenkt deg å ha en slik kaffekopp-stereo i bilen? Eller har Sony denne gang bommet på målet?