Billigere Skoda Octavia

På et drøyt år har Octavia klatret ti plasser på nyregistreringsstatistikken, og nå får modellen ytterligere drahjelp i form av lavere priser.

Billigere Skoda Octavia

Billigere Skoda Octavia

  1. Store bilder
Billigere Skoda Octavia


Octavia er, høyst fortjent, en populær bilmodell her i landet. En vellykket mellomklassekonstruksjon på kompaktplattform muliggjør hyggelige priser samtidig som kvalitetsnivå og praktiske hensyn er ivaretatt. Møller- gruppen, som importerer Skoda, ønsker nå ytterligere å understreke Skodas "mye bil for pengene"- rolle.

Kutt på Classic og Ambiente

Møller-gruppen, i sin pressemelding, fremhever at Skodas motto skal være "mye bil for pengene" og at prisene er blitt redusert både på Fabia, Octavia og Superb i år. Generelt for både bensin- og dieselvariantene av Octavia, som overveiende selges som stasjonsvogn, gjelder en reduksjon i pris på over 5.000 kroner; dette gjelder utstyrsnivåene Classic og Ambiente.

Bensin-bonus

Mer enn åtte av ti som kjøper en Octavia velger en med dieselmotor. Importøren ønsker derfor å hjelpe bensinversjonene litt og gir disse ekstra priskutt. Octavia leveres med fem bensinmotorer fra 1,6-liter på 115 hestekrefter til 2,0-liter på 150 hestekrefter og prisene kuttes med mellom 9.500 og 12.000 kroner.

Etter de siste reduksjonene koster eksempelvis en Skoda Octavia Ambiente 1,6 FSI med 115 hestekrefter 230.900 kroner.

  • Store bilder av Octavia
  • Her finner du mer Skoda-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder