Trenger du nye? Her kan du finne beste pris. Foto: Fred Magne Skillebæk
Trenger du nye? Her kan du finne beste pris. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer

Billige vinterdekk?

Her finner du enkelt hvor du kan sko bilen til best mulig pris.

Publisert
Sist oppdatert

Årets store dekktest er sluppet ut av sekken, og i følge testen har det aldri før vært så mye gode dekk på markedet. Det kommer naturligvis oss forbrukere til gode ved at det først og fremst blir lettere å finne et godt dekk. I tillegg skaper mangfoldet større prispress.

LES ÅRETS TEST AV VINTERDEKK

Tidligere har forhandlerne nærmest kunne ta hva de ville for testvinneren, dersom de hadde den på lager. Med mange testvinnere blir det større utvalg, og priskonkurransen hardner til igjen. Lommeboka blir den store vinneren.

Les også: Dekkmerkingen gir deg mange svar

Elektronisk løsning
Tidligere har vi gjort den store pristesten ved å ringe rundt til landets forhandlere for å innhente priser på dekkene som er testet. Deretter har vi listet opp hvor du kan kjøpe dekkene til gunstigst pris. Nå har imidlertid Prisjakt laget en elektronisk løsning av tjenesten, noe som gjør det lettere for dere forbrukere å finne det dekket som matcher den kvaliteten, og den prisen du er villig til å betale. Denne tjenesten finner du også lett via DinSides verktøyliste nå:

Sjekk prisene til din bil: Her er søkeverktøyet

Tjenesten er satt inn i en tabell hvor du enkelt kan legge inn den dimensjonen du er ute etter.

Original dimensjon til din bil finner du i bilens vognkort.

Les også: Dekket som reparerer seg selv

Etter at du har fått opp resultatet fra prisjakten, så er det mulig å sortere søket på enten merke eller pris, dersom du ønsker det.

HER FINNER DU ALT OM DEKK

Lykke til her er søkeverktøyet

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer