Tross en stille måned kan desember vise til flere spennende nykommere.
Tross en stille måned kan desember vise til flere spennende nykommere. Vis mer

Billanseringene i desember

Året er ikke over. Fortsatt er det spennende biler som skal lanseres.

Året nærmer seg over, og bilsalget holder seg foreløpig så vidt over fjoråret. Det hadde ingen ventet, ettersom fjoråret var eksepsjonelt godt.

Det virker likevel som om bilprodusentene kompenserer med å pøse på med modeller, for nyhetene blir bare flere og flere - også i desember. Heldigvis er et par av dem riktig så spennende.

Range Rover

 Foto: Fred Magne Skillebæk
Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer


De første bilene av nye Nye Range Rover lander på norsk jord rett før de fleste tar juleferie.

Og har du vært tidlig ute og bestilt, så kanskje du er heldig?

Vi tok turen til Marokko for å kjøre bilen på nær sagt alle slags vær og føreforhold, og ga bilen terningkast 6. En mer dynamisk SUV er til dags dato aldri laget:

Her kan du kjøre heftig offroad i det ene øyeblikket, og banke 250 km/t i det andre.
Prøvekjøringen kan du lese her.

Mercedes GL

 Foto: Mercedes-Benz
Foto: Mercedes-Benz Vis mer


GL har vært mange håndverkeres favorittbil på grønne skilter. Nå kommer den i ny utgave, og vil sikkert ikke bli noe mindre populær.

En og annen personbil ruller det også, så det ser ut til at Mercedes har funnet en liten trend i å levere premium biler i et segment der mange andre bare leverer kassebiler.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den innvendige størrelsen i GL gjør at det ikke finnes mange konkurrenter som kan måle seg, så lenge vi snakker om en premium bil.
Les mer om nye GL her

Renault Clio

 Foto: Knut Moberg
Foto: Knut Moberg Vis mer


Bilen er her i disse dager, og er et friskt pust fra Renault, som i Norge også trenger mange friske pust for å bli hva de engang var...

Bilen skal koste fra 155.000 kroner, og da får du en bil som er overraskende romslig. I tillegg er den morsom å kjøre, selv med den nye lille bensinmotoren. Kvalitetsfølelsen er også et pluss i forhold til tidligere.

Les vår prøvekjøring av bilen her