<strong><b>NOE FOR ENHVER:</strong></b> Tuning og trimming, veteranbiler, amcars, tilbehør, motorsykler og spektakulære stunts - alt dette og mye mer blir å se på Oslo Motorshow som foregår denne helgen. Foto: JAMIESON POTHECARY
NOE FOR ENHVER: Tuning og trimming, veteranbiler, amcars, tilbehør, motorsykler og spektakulære stunts - alt dette og mye mer blir å se på Oslo Motorshow som foregår denne helgen. Foto: JAMIESON POTHECARY Vis mer

Bilkultur i høysetet

En helg i året lar vi CO2 og NOx ligge. Da koser vi oss med skikkelig motorglede.

Publisert
Sist oppdatert

Vi klarte ikke å vente, men tok turen til Lillestrøm og Oslo Motorshow dagen før dagen. Det er et yrende liv og det ruller inn drømmebil etter drømmebygg. Dette er Norges mekka for bilinteresserte og det ser absolutt ut til å være verdt turen.

Se høydepunktene fra i fjor.

Litt for alle

Denne helgen inviterer Oslo Varemesse inn alt som durer og går fra hele Skandinavia. Over 30.000 kvadratmeter fylles til randen av godbiter.

Og nåløyet er trangt. Har du stilt ut bilen før, er du sjanseløs, og du bør helst ha vunnet priser i løpet av sommeren for å få rulle inn i hallen.

Les også: Er dette Skandinavias fineste bil?

VIDEO: Se motorsykkelstuntet i en tønne!

Vi har prøvekjørt Polaris Slingshot!

<strong><b>HESTER I GROM PAKKE:</strong></b> Det blir amerikanske muskler i fleng å se på bilmessa. Foto: JAMIESON POTHECARY
HESTER I GROM PAKKE: Det blir amerikanske muskler i fleng å se på bilmessa. Foto: JAMIESON POTHECARY Vis mer


Nivået er høyt, det samme er bredden av utvalget av kjøretøy.

- Det skal være stor takhøyde her og noe for en hver smak, sier Tommy Larssen.

Han har vært ansvarlig for messa de fem årene den har eksistert. Noe riktig gjør han tydeligvis, for den blir større og større for hvert år som går.

Dette var de største nyhetene på MC-messa.

- Vi inviterer inn kjøretøy fra alle miljøer. Gatebiler, løpsbiler, veteranbiler, amcars, motorsykler i alle former og fasonger og sist men absolutt ikke minst, lastebiler.

Vi tok turen gjennom hallene. Her er noe av det du kan se om du har planer om å besøke messa i helga.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer