<B>BLI MED INN:</B> Det er ikke akkurat småtteri Auto Salon Singen har å by på i sin virtuelle rundtur gjennom den tyske bilforhandleren. Foto: Fra nettsida
BLI MED INN: Det er ikke akkurat småtteri Auto Salon Singen har å by på i sin virtuelle rundtur gjennom den tyske bilforhandleren. Foto: Fra nettsidaVis mer

Bilforhandler av de sjeldne

Det er ikke så veldig mange Passater eller Avensiser å spore hos Auto Salon Singen.

Hvis du er en av dem som ikke kan besøke en bilforhandler uten å bli rammet av akutt og voldsom kjøpelyst, er nettkonseptet til tyske Auto Salon Singen sannsynligvis å foretrekke framfor en fysisk butikk.

Auto Salon Singen er både en fysisk butikk og en virtuell butikk, og begge deler vekker oppsikt. Butikken er ikke ny, den så dagens lys allerede i 1985 i den tyske byen Radolfzell, ganske nær grensa til Sveits, og har på rundt 27 år rukket å bli et valfartssted for de som sikler når de ser emblemene til Ferrari, Bugatti og Lamborghini.

Mye nettsalg

Det tok bare et år fra de flyttet til Singen, som ligger et like stykke nordvest for Radolfzell. Butikken har rundt 25 ansatte, som betjener de fire utstillingsrommene, i tillegg til et klargjøringsrom for biler som er solgt eller skal selges.

Ifølge nettstedet GTSpirit.com selger Auto Salon Singen både nyere sportsbiler og eldre klassikere, og forklaringen på den meget pene, virtuelle butikkomvisningen finner en kanskje i følgende statistikk: Hele 75 prosent av bilene selges via telefon eller via nett.

GJETT HVILKEN BIL? Er du bilkjenner ser du raskt hvilket interiør vi har å gjøre med.
GJETT HVILKEN BIL? Er du bilkjenner ser du raskt hvilket interiør vi har å gjøre med. Vis mer


På innsiden

Da gjelder det å presentere sjappa slik at folk husker den, og det har sannelig Auto Salon Singen klart.

Omvisningen begynner på utsiden, men du kan klikke deg gjennom alle utstillingsrommene, og klargjøringsrommet. Butikken er full av klassikere og ubegripelig dyre sportsbiler, inkludert verdens raskeste serieproduserte bil - en Bugatti Veyron. Det er forsåvidt morsomt nok å klikke seg rundt i butikken ved hjelp av musa, men ekstra morsomt er det at Auto Salon Singen har gjort det mulig å klikke seg "inn" i enkelte modeller, inkludert allerede nevnte Veyron. Her får du et 360-graders blikk fra førerhuset, og kan ta en kikk på alt fra klimaanlegget til baksetene (hvis bilen har noen).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prislapper finner du ikke noe sted, men det er nok fordi størsteparten av bilene befinner seg i "må du spør om prisen, har du ikke råd"-kategorien.

Ta deg en rundtur i butikken her.

BLI MED INN: Det er ikke akkurat småtteri Auto Salon Singen har å by på i sin virtuelle rundtur gjennom den tyske bilforhandleren. Foto: Fra nettsida
GJETT HVILKEN BIL? Er du bilkjenner ser du raskt hvilket interiør vi har å gjøre med.