Bentley med et av verdens største bilder

I full størrelse er det stort som en fotballbane!

<b>SER DU BILEN?</b> Zoomer du inn på originalbildet (se lenke nede i saken), vil du få en overraskelse. Foto: BENTLEY
SER DU BILEN? Zoomer du inn på originalbildet (se lenke nede i saken), vil du få en overraskelse. Foto: BENTLEY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette PR-stuntet til Bentley vekker oppmerksomhet og det er ikke rart. Den britiske luksusbilprodusenten, eid av Volkswagen-konsernet, har nemlig lagt ut et spesielt fotografi.

Merket, som nylig lanserte luksus-SUV-en Bentayga er særlig kjent for luksussedanene Mulsanne og Flying Spur, samt Grand Toureren Continental GT.

104 meter bredt

Det er en ny Mulsanne med forlenget akselavstand som, sammen med en kjent bro, har hovedrollen i det som tydeligvis har vært et helt prosjekt. Det har gått ut på å produsere et av verdens største fotografier - eller i det minste det de selv kaller det mest ekstraordinære.

Se bildet

Du kan studere bildet nærmere her.

Bildet er, med sine 104 meter i bredden, det man trygt kan karakterisere som stort. Ifølge Bentley er det på til sammen 53 milliarder piksler (53 gigapiksler).

På bildet kjører bilen over den berømte Golden Gate Bridge i San Francisco, som jo har alle tekno-nerders mekka, den såkalte Silicon Valley, i sitt nærområde.

Bildet som per i dag regnes som verdens største, med sine 365 gigapiksler, er dette vide panoramaet av Mont Blanc/Monte Bianco i Alpene.

Dette gigabildet av London er også veldig imponerende.

Det er vanskelig for oss å ettergå Bentleys påstand når det gjelder størrelsen på bildet deres, da applikasjonen bare gjør det mulig å zoome inn på ett sted i bildet. Underholdningsverdien er i hvert fall unektelig.

GEDIGEN LUKSUS: Her ser vi interiøret av Bentley Mulsanne EWB. Den er den sentrale aktøren i det enorme bildet den britiske luksusbilprodusenten Bentley har publisert. Foto: BENTLEY
GEDIGEN LUKSUS: Her ser vi interiøret av Bentley Mulsanne EWB. Den er den sentrale aktøren i det enorme bildet den britiske luksusbilprodusenten Bentley har publisert. Foto: BENTLEY Vis mer


LES OGSÅ:

Bentley overrasket alle med denne sportskupéen
Raskeste Bentley av dem alle!
Denne Mercedes S-klasse er ikke det den gir seg ut for...

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!