Bentley finpusser Continental

Selv om Continental GTC, kabrioleten, nettopp er introdusert, er det klart for en lettere oppdatering av kupeen GT og sedanen Flying Spur.

Spionbildene viser en gruppe Bentley’er som stopper på en bensinstasjon langt nord i Sverige. Ikke mye avslører at dette er testing av biler som ennå ikke har kommet på markedet. Et trenet øye vil imidlertid kunne oppdage små forandringer i fremre støtfanger og grillen som avslører at det dreier seg om en oppdatert versjon. I følge Automedia skal det også være forbedringer i interiøret. Hekken ser imidlertid uforandret og fortsatt like særpreget ut. Alt i alt er det altså snakk om en meget forsiktig facelift. Åpenbart så forsiktig at testsjåførene ikke en gang har tatt seg bryet med å kamuflere de endrede komponentene. Mangel på kamuflasje indikerer også at lanseringen ikke er langt unna. Bilene på bildet er for øvrig britisk-registrerte.

W12 twinturbo

Bentley finpusser Continental

Bentley finpusser Continental

  1. Store bilder
Bentley finpusser Continental


Den dobbelt-turboladede W12-motoren som stammer fra Volkswagen Phaeton, skal etter sigende være uforandret. Det betyr at ytelsen fortsatt er monumentale 560 hestekrefter og 650 newtonmeter, noe som burde holde for de fleste. Verre å svelge blir kanskje forbruket som er oppgitt til solide 1,71 liter per mil på blandet kjøring. Økonomisk burde imidlertid ikke det by på noen problemer for potensielle kunder, verre er det med klimaet.

Ingen drastiske forandringer

Selv om ikke Automedia kan fortelle noe om tekniske forandringer, er det åpenbart at det må være noen. Hva er ellers poenget med å bruke så mye ressurser på vintertesting? Trolig dreier det seg bare om finkalibrering av chassiset, noen store nyvinninger eller endringer er i alle fall ikke ventet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Bentley-stoff:

  • Nyheter
  • Spionbilder