Bedre bilder av kommende Opel Vectra

Introduksjonen av neste generasjon Opel Vectra nærmer seg stadig. Her er de siste og beste bildene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med firehjulsdrift og futurisk førerhjelp kommer neste generasjon Opel Vectra til å bli en betydelig mer avansert bil enn dagens utgave. Rent teknisk bygger man på en ny plattform ved navn Epsilon II som for øvrig også kommer til å gi liv til kommende Saab-modeller.

Stor dieselmotor

Denne åpner som sagt for firehjulsdrift og med dét større og sterkere motorer. I tillegg til en oppgradert utgave av dagens turbomatede 2,8-liter, vil en V6-diesel på 2,7 liter og anslagsvis 200 hestekrefter også bli tilgjengelig.

image: Bedre bilder av kommende Opel Vectra

Bedre bilder av kommende Opel Vectra

  1. Store bilder
image: Bedre bilder av kommende Opel Vectra


Mer ordinære motorer på både bensin- og dieselsiden blir naturligvis også å finne i det brede motorprogrammet.

Bedre plass

Den nye plattformen sørger i tillegg for enda bedre innvendig plass i bilen som allerede i dag er blant de beste i klassen på dette området. Spesielt kupébredden kommer til å øke. Regn også med at kvalitetsfølelsen innvendig får seg et realt løft.

Førerhjelp

En rekke elektroniske systemer som overvåkning av både trafikk, filoppmerking og eventuelle uvedkommende objekter i veibanen skal hjelpe føreren å lose seg selv og eventuelle passasjerer trygt gjennom trafikken.

Nye Vectra kommer til å vises for publikum på Genève-utstillingen våren neste år. På markedet kommer den noen måneder senere.

  • Store spionbilder finner du her.
  • Her finner du mer Opel-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder