Er det virkelig mulig?! Her kan det se ut som om fysikkens lover er midlertidig opphevet - for hvordan kan denne båten på henger plutselig komme susende forbi på høyresiden av bilen? Foto: YouTube
Er det virkelig mulig?! Her kan det se ut som om fysikkens lover er midlertidig opphevet - for hvordan kan denne båten på henger plutselig komme susende forbi på høyresiden av bilen? Foto: YouTubeVis mer

Båt kjører forbi bil

Plutselig kommer båten susende forbi bilen i full fart - hva har skjedd?

I Russland er det blitt relativt vanlig å montere en såkalt dashcam i bilen - mer vanlig enn i de fleste andre land. Denne innretningen, montert foran, av og til også andre steder som bak, filmer kjøringen i sanntid, og tjener som verdifull dokumentasjon for eksempel i tilfeller av konflikt med andre bilister og forsikringstvister.

Filmer bevismateriale

De kan registrere GPS-posisjon, tidspunkt og hendelsesforløp når det skjer uhell eller bevisst fremprovosering av insidenter i travikken.

Det har ført til at det etterhvert er kommet noen fornøyelige, andre svært lite fornøyelige, videoklipp på nettet. Av og til viser de åpenbare svindelforsøk, andre ganger dessverre til tider alvorlige trafikkulykker.

Se også: Pickup-en ruller rundt - og fortsetter ufortrødent videre

Men noen ganger viser de underlige situasjoner. Dette er en av dem:


Hva i...?

Båten ender sin ville ferd langt ute på et jorde. Men hvordan har dette gått til? Foto: YouTube
Båten ender sin ville ferd langt ute på et jorde. Men hvordan har dette gått til? Foto: YouTube Vis mer


Men hva har egentlig gått for seg her? Selv om teorien flere av de som har sett videoen går ut på at bilen med kameraet rett og slett har mistet hengeren, har vi problemer med å forstå hvordan den har fått en slik voldsom hastighet at den kan rulle så langt ut på jordet.

Det er jo mulig føreren holdt mye høyere hastighet like før, eller kan det være noe annet som har skjedd - ytterligere noen bak, som har hatt et eller annet uhell?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Del gjerne deres teorier med oss i kommentarfeltet!

Se nye Skodaer knuses av gravemaskin - av redningsmannskap!