Barskere ny Voyager

Chrysler Voyager har i perioder vært den mest populære store flerbruksbilen i Norge. Etter jul dukker den opp i helt ny form.

Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer

Barskere ny Voyager

  1. Store bilder!


Dagens litt avslepne design er forlatt til fordel for en voldsom og bratt grill. Og jo lenger bakover man beveger seg, jo mer kantete blir bilen. Den kantete formen er en fordel med hensyn til volum, og etter spionbildene å dømme kommer Chrysler ganske godt fra det designmessig.

Gode dieselalternativer

Det har vært skumlet lenge om et samarbeid med Volkswagen om denne bilen, Volkswagen stiller inntil videre med Sharan i denne klasse. Sharan er et samarbeid med Ford, og det er annonsert at dette samarbeidet ikke skal fortsette. Volkswagen trenger helt klart en bil i denne klassen.

Samarbeidet bør frembringe gode dieselalternativer for Voyager, og kanskje også bensinmotorer med lavere slagvolum og bedre effekt enn det har vært tilgjengelig på dagens modell. Vår samarbeidspartner Automedia, som står for spionbildene og det manipulerte bildet, mener det også er mulig at en V8-motor lirkes på plass bak den store grillen.

Tar med det beste

Barskere ny Voyager
Barskere ny Voyager


Det er spennende med den nye Voyageren, både fordi samarbeidet om komponenter med Volkswagen kan sørge for bedre tilpassning til vårt marked, og fordi konkurransen i den store flerbruksbilklassen til nå har vært litt tynn med kun 3-4 modeller å velge mellom.

Sannsynligvis følger den fine seteløsningen med over fra dagens modell, der alle setene fra rad to og bakover kan felles ned i gulvet og man får et helt flatt bagasjerom.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nye Voyager stiller antakelig på Detroit-utstillingen i Januar, og dukker opp i Norge i løpet av neste år.

Store bilder av Chrysler Voyager.

Her finner du mer Chrysler-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder