Avrunding fra Genève 2006

Fra Lamborghini og Maserati til Subaru, fra Saab til Toyota og Nissan: Det måtte en tredje bildeserie til for å være noe i nærheten av komplett fra senvinterens store bilbegivenhet. I album nummer to finner du Monteverdi, NSU, Auto-Union fra 1936, Audi Quartz med flere. Unikt!

Publisert
Sist oppdatert
Avrunding fra Genève 2006


Disse to fotoalbumene inneholder på den ene siden den siste tredjedelen av de bilene vi mest ønsket å vise, og på den andre siden bildene av noen sjeldne og legendariske klassiske biler som var blitt samlet av Genève-salongens partner Automobil Revue (på tysk) eller Revue Automobile (på fransk) for å feire tidsskriftets hundreårsjubileum.

Nytt...

Nissan Note er en frisk og fleksibel nykommer i det kompakte fleksi-segmentet, men Nissan viser også en stor og røff konsept-SUV, Terranaut. Subaru presenterer sitt konsept med hybrid-bokser-turbomotor og Toyotas Urban Cruiser er konsept på en slags urban mini-RAV4. Koenigsegg CCX og Saab Aero X har vi nylig omtalt på dette nettstedet - her er også bildene fra standene deres på utstillingen.

Avrunding fra Genève 2006


...og gammelt

Auto-Unions racer fra 1936 er legendarisk, det samme er Mercedes 300 SLR fra den heldigere siden av krigen (1955). Få kjenner den elegante og lynraske (og sveitsiske) Monteverdi High Speed fra 1968 mens NSU RO80 med wankelmotor er blitt et ikon for alternativ ingeniørkunst. Klassiske Alfa Romeo, Bugatti og andre var også vel verdt visitten, likeledes den første Porsche (1948). Å se dem ga oss lyst til å fordype oss i den etterhvert utrolig rike bilhistorien nok en gang. Men får vi tid? Det dukker jo opp nyheter uavlatelig - og særlig når Genève-utstillingen står for døren.

Vi gleder oss allerede til neste år!

  • Tredje og siste samling nyheter fra Genève
  • En samling klassiske perler fra Genève
  • De forrige bildeseriene:

  • Her finner du det første fotoalbumet fra Genève 2006;
  • Og her finner du fotoalbum nummer to

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer