Foto: Autofil
Foto: AutofilVis mer

Audi S3 (2000)

Dette er ungdomsbilen som gjør deg til konge i gata, eller bremser ned følelsen av 40-årskrisa. En bil som bare blir mer morsom straks snøen har lagt seg.

Er du ung, energisk, sporty og har litt ekstra penger å bruke på bil, bør du definitivt lese videre. Audi S3 er en av de hvasseste bilene du kan få kjøpt brukt i Golf-klassen. 201 hester har Audi skremt ut av den 20-ventilers 1,8-literen (potetmotoren over alle).

LES OGSÅ:

I tillegg trekker den selvsagt på alle fire. Dette gjør bilen til en skikkelig helårs kjøremaskin. Svingene forseres elegant og uten problemer, når føret er tørt kan det nesten føles litt for trygt og udramatisk til å være en sportsbil. Men når snøen laver ned, blir dette en skikkelig morrovogn!

 Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

Interiør
Innvendig skjønner du at dette er andre saker enn sparemodellen. Her sitter det bøtteseter av typen Recaro i skinn, stereoanlegg fra Bose og andre kjekke duppeditter du ikke finner på grunnmodellen. Høy kvalitetsfølelse og et påkostet inntrykk hele veien.

Oppsummering
Med denne får du høy kred i guttegjengen, og den gir et veldig godt inntrykk både på veien, innvendig og utvendig. Det eneste ankepunktet ved denne bilen er at de fleste eierne bruker de hardt. Samtlige av Audis S-modeller har vist seg å bli dyrere og dyrere i drift med årene, i tillegg til å ha svinedyr forsikringspremie. Deletilgangen er god, men prisene er høye. I tillegg er drivstoffregningene ikke akkurat sparsommelige…

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foto: Autofil
Foto: Autofil
Foto: Autofil
Foto: Autofil

Testresultat

Audi S3 (2000)

Morsom kjøremaskin med høy finish

Tyveriutsatt, vanlig 1,8T kan bli like rask med to modifiseringer

Se alle våre tester