Audi A8: 2 eller 5 dører?

Den nyeste Audi A8 har så vidt satt hjulene sine i Norge, men ved hjelp av Automedia kan vi nå vise deg nye manipulerte bilder av flere A8-varianter.

Publisert
Sist oppdatert
Manipulert bilde.
Manipulert bilde. Vis mer

Audi A8: 2 eller 5 dører?

  1. Se bildene her
Manipulert bilde.
Manipulert bilde. Vis mer


Allerede når Audi viste Avantissimo sladret de om at en stor stasjonsvogn kunne være på vei. Selv om ikke Audi har gjort noe som skulle tilsi at en kupé er planlagt, tror Automedia at de kan ha gløttet litt bort til Sindelfingen og sett Mercedes CL. Denne kupéen som er basert på S-klasse har kunnet operere uten konkurranse fra Audi. En kupé av A8 vil gli som en GT-bil sammen med for eksempel Ferrari 456, Mercedes CL og Aston Martin Vanquish.

Store motorer

A8 har fra før to greie V8-ere. Det er en 3,7-liter med 280 hestekrefter og en 4,2 liter med 335 hestekrefter. Litt frem i tid vil det nok også dukke opp en 6-liters W12 med 420 hester. Det ser foreløpig ut som RS6 motoren får blir i RS6. I følge Automedia er det ingenting som tyder på at denne motoren dukker opp i A8 foreløpig.

Manipulerte bilder av A8 variantene finner du her.
Audi Avantissimo
Audi A8

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer