Audi A4 kabriolet og Allroad

Audi nøyer seg selvfølgelig ikke med A4 kun som sedan. Flere varianter er på vei.

Audi A4 kabriolet og Allroad
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I høst vises stasjonsvognen av A4 på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt (IAA). Det var vel neppe noe stor bombe at den ville dukke opp forholdsvis kjapt etter sedanen.

Allroad

Mer spennende blir det med A4 Allroad. Allroad vil nok ikke bli tilgjengelig hos forhandlere før i år 2003, men er ikke mindre interessant av den grunn. Det er usikkert hvilke motorer som dukker opp i denne bilen, men hvis vi bruker samme logikken som for den større Allroaden, vil det nok dreie seg om V6 bensinmotoren på 220 hestekrefter og V6 dieselmotor på enten 150 eller 180 hestekrefter. På bildene er dessverre ikke så mye av Allroad-utstyret montert, men den vil visuelt ha mange av detaljene til storebror.

Kabriolet

Audi A4 kabriolet og Allroad

Denne bilen skal være tilgjengelig i butikkene allerede i 2002. Kabriolet-utgaven blir en firesetersvariant og vil bli en direkte konkurrent til BWW 3-serie og Mercedes CLK. Under panseret vil det neppe komme verken diesel eller svake bensinmotorer. Turbomotor med 150 hestekrefter og V6 med henholdsvis 165 og 220 hestekrefter er nok mye mer aktuelt. Alle motorene på kabrioleten skal kunne leveres med CVT-girkasse (trinnløst gir).

Relaterte artikler

Test: Audi A4 1.8 T quattro
Test: Audi A4 2.0 Multitronic
Lansering av ny Audi A4