Audi A3 ned i pris

Etter at introduksjonsprisen forsvant ble det tyngre å selge A3, men nå er en modell tilpasset norske forhold klar.

Audi A3 ned i pris

Audi A3 ned i pris

  1. Store bilder!
Audi A3 ned i pris


For med en startpris på 251.000 kroner for en femdørs Sportback-utgave og 239.000 kroner for tredørs-utgave, blir det nok lettere å overtale kunder som synes prisgapet til Volkswagen Golf og liknende blir for stort. En ganske likt utstyrt tredørs Golf med samme motor starter på 224.000 kroner.

Ikke ribbet

Forskjellen i utstyr i forhold til den varianten som var billigst er ikke alt for stor, det er i praksis den elektroniske styringen av klimaanlegget som forsvinner i tillegg til at musikkanlegget blir litt enklere med kun fire høytalere. Også høydeinnstillingen av passasjersetet og fotmattene i baksetet måtte ut for at bilen skal bli billig nok.

Mer interessant

Startprisen for en bil har en viss psykologisk effekt for at kundene skal komme til butikkene, men i praksis ender de fleste opp med andre versjoner enn de aller billigste. Og også prisene på de andre utgavene er kuttet, og alle versjoner unntatt V6-utgaven har fått en prisreduksjon på 11.500 kroner.

Audi A3 ned i pris


Det betyr at den kanskje mest interessante A3-versjonen, Sportback 1,6, får redusert prisen fra 268.000 kroner til i overkant av 254.000 kroner. Og at 1,6 FSI-versjonen med 115 hestekrefter går ned til 272.000 kroner - den kan du leste vår test av her.

Store bilder Audi A3 Sportback 1.6 FSI.

Kilde: bilnytt.no og importøren.

Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder