Årets verste parkering?

Om ti sekunder smeller det.

Om få sekunder utfører BMW-sjåføren en parkering av de sjeldne. Foto: YouTube
Om få sekunder utfører BMW-sjåføren en parkering av de sjeldne. Foto: YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utstyrt med en BMW X5 kjører denne sjåføren rolig inn på parkeringsplassen. Alt ser greit ut, helt til SUVen bare fortsetter opp på to parkerte biler. Rett forfra!

Etter å ha tenkt litt (?) rygger sjåføren lett og greit bilen ned igjen. Vi venter nesten å se bilen dundre inn i andre parkerte kjøretøy også under ryggingen, men de som har prøvd nye BMW-er vet at ryggesensoren er så effektiv at det skal litt til.

Uten flere hendelser fortsetter sjåføren ut av parkeringsplassen, som om ingenting skulle ha skjedd. Uvitende om at de manglende parkeringsevnene er avslørt av videokameraer ...

Men ikke tro oss - se videoen selv lenger ned!

Les også: Ikke rygg på fredag!

Politiet var ikke imponert

Hva med deg?

Hvordan står det til med dine parkeringsegenskaper? (Avsluttet)
Jeg er over gjennomsnittet kompetent(63%) 1271
Jeg gruer meg for trange luker, men greier meg(31%) 621
Jeg hater å parkere(6%) 127
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vi kom over denne som må være en av tidenes dårligste parkeringer, i en artikkel i den lokale avisen The Record.com før helgen, men hendelsen er selvsagt omtalt over hele verden på grunn av filmen som følger.

Parkeringsvideoen som ble fanget inn av overvåkningskameraer ved et fitnessenter i byen Markham i Canada, ble overlevert til det lokale politiet, siden sjåføren viste få tegn til å ville gjøre opp for seg.

- Du ser ikke slik parkering hver dag, kommenterer politikonstabel Marina Orlovski overfor The Record.

Les også: Hold bilen unna kjøpesentre i julen

Selv om overvåkningsfilmen ikke avslørte synderens registreringsnummer, fant politiet likevel frem til bileieren da en av de fornærmede mente å kjenne igjen bilen. Så på samme tid som filmen spredte seg som et svinevirus på nett, ble bilens sjåfør, en 62 år gammel kvinne fra området, tiltalt for den ukonvensjonelle parkeringen av York Regional Police. Hun skal møte i retten 1. desember.


Vraket bilene

En av de fornærmede bileierne, Todd Jamison, er også systemadministrator ved fitnessenteret, og kan nok ha hatt mer enn en finger med i spillet når det gjelder spredningen av overvåkningsfilmen.

Jamisons bil, en Hyundai Elantra fra 2004, ble påført store skader. Det ble også den andre rammede bilen, som skal ha vært en leiebil.

Les også:
Bulkeren stikker av, du får regningen
Parkering på tvers: Hvilke regler gjelder?
Dobbelparkering: Hvilke regler gjelder