Bilen er strukket mer enn godt er, men alt er lov for show-off.  Foto: Toyota
Bilen er strukket mer enn godt er, men alt er lov for show-off. Foto: ToyotaVis mer

Årets kuleste bilreklame

Denne har slått knock-out på konkurrentene.

La en helt ordinær amerikansk familie fortelle deg om sitt helt vanlige dagligdagse liv. Hvor kjedelig er vel ikke det? At mange av opplevelsene deres nødvendigvis inkluderer bilen er ingen bombe, så lenge alt er amerikansk. Bilen er i dette tilfellet en Toyota Sienna, noe av den mest jordnære flerbruksbilen du kan tenke deg.

En braksuksess

Toyota har valgt å lage flere slike videoer, for deretter å publisere disse på YouTube. Videoene er signert det de kaller Sienna Family, så lenge bilen er en Sienna. Resultatet har vært blandet. Antall treff har gått fra under 200.000 til rett over. Hva kan man så gjøre for å få litt bedre sving på sakene?

Vil du pimpe bilen din? Sy den!

Rap er greia

Toyota fant svaret. Ved å la Sienna Family fortelle om livet sitt, barna sine, og ikke minst bilen sin i form av en heftig rap, så skvatt antall treff opp til over en million i måneden, og reklamen er nå sett av snart 7,2 millioner mennesker. Et av tilskuddene er klengenavnet på Sienna, Swagger Wagon, uten videre forklaringer på hvorfor. Toyota selv tar alt med humor, og bruker derfor klengenavnet for alt det er verdt. For en suksess.

Skru opp lyden, se video:


B.A.D. Limo

Til årets SEMA-Show i Las Vegas har Toyota fått laget en strukket versjon av Swagger Wagon, og hvem var det vel som stod for presentasjonen? The Sienna Family selvfølgelig. Det er B.A.D Company som har tatt en standard Sienna inn på verksted for å strekke den til en hipp limousine. Deretter har Toyota kommunisert med medlemmer på diverse sosiale medier for å finne ut hva de skulle putte inn i den hippe limo-versjonen.

Er dette verdens beste bilstereo?

20 tommer ren glede

20" felger setter sitt preg på Swagger Wagon Foto: Toyota
20" felger setter sitt preg på Swagger Wagon Foto: Toyota Vis mer


For å få det rette stuket er det satt på luftfjæring, som kan senke eller heve bilen etter behov. Bakkeklaringen kan da endres mellom 6,4 og 17 cm. Et godt eksempel på når dette er nødvendig er når den lange farkosten skal over fartsdumper og lignende. For å få den senkede doningen til å se så bad-ass ut som mulig, så har B.A.D satt på et sett 20-tommers felger.

Kun ett eksemplar

Innvendig har du selvfølgelig all den luksus du kan tenke deg, inkludert et heftig stereosystem. Setene er typiske kapteinstoler, og førersetet er inkludert massasje. Bord kan slås opp og ned etter behov, og du har en 23” skjerm fra HP på plass. Underholdning er jo den beste barnevakten.

Alt i alt er bilen selvfølgelig bare en show-off for SEMA Show, for dersom The Sienna Family faktisk trengte alt showbilen faktisk har, burde de ikke heller kjøpt seg en bobil?

Lurer du på hvor bilskiltet stammer fra? Her er svaret.

Litt luksus er det også plass til.  Foto: Toyota
Litt luksus er det også plass til. Foto: Toyota Vis mer