Aprilspøkens truende farer

April starter som regel med at noen blir lurt opp i stry. Hvorfor skulle det bli anderledes i år?

Første april handler for vår del mer om å lure noen, enn om å bedrive såkalte practical jokes. Med årene er det blitt mer og mer vanlig at media slår på stortromma for de virkelig oppsiktsvekkende sakene på denne dag. I andre deler av verden er det de utroligste ting som blir gjort. Mye fanges på film, og hvilket annet sted er vel mer naturlig for å publisere denslags enn YouTube?

Svensker med god humor

Vi har samlet noen av godbitene. Her er det en og annen som får seg en overraskelse. Noen får den til og med gjentatt - 22 år senere.

Førerløs bil
Det ruller en bil frem og tilbake på pareringsplassen, men hvor er føreren?

Humor selger biler

Usynlig tau
Hvorfor stopper alle bilene når det ikke er noe å stoppe for?

Han ble en smule sår i baken

Post-it
Du skal ut om morgenen, men finner ikke igjen bilen din der du parkerte den. I hvert fall ikke i den tilstand du forventet, for nå begynner den egentlige jobben. Sjefen må dessverre vente en stund til.

En klassiker
Mange har antagelig sett typen som skal ut i sin vakre Toyota Land cruiser HJ61, en klassiker av en bil. I det han åpner førerdøren renner det et lass av golfballer ut, og fyren klarer knapt å holde seg på beina i alt virvaret.

Artikkelen fortsetter under annonsenBil med budbil
Eric Schmidt fikk merke samme spøk på kroppen med 22 års mellomrom. Da han kom på jobben om morgenen stod det faktisk en bil inne på kontoret hans. Bilen stod der i full størrelse og virket som den skulle. Poenget var at den ikke kom inn eller ut av døren med bilen. Hva gjør man da?

Når bilen ikke går
Bilen starter, den står i gir, og kløtsjen er ute. Hvorfor beveger den seg ikke?