Apple skal ha løst Bluetooth-problemet

Det var mange som klagde etter å ha oppdatert iPhonen til iOS8. Var du en av dem, håper vi at problemene skal være løst.

<b>HANDSFREE I BILEN:</b> Faller du for fristelsen til å bruke mobilen på vanlig måte bak rattet er du en fare både for deg selv og dine omgivelser. Dessverre kan fristelsen bli stor dersom Bluetooth-forbindelsen ikke virker... Foto: COLOURBOX.COM
HANDSFREE I BILEN: Faller du for fristelsen til å bruke mobilen på vanlig måte bak rattet er du en fare både for deg selv og dine omgivelser. Dessverre kan fristelsen bli stor dersom Bluetooth-forbindelsen ikke virker... Foto: COLOURBOX.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for at de norske bilimportørene ikke mente det var noe problem, var det mange bileiere - både i utlandet og her i Norge, som klagde over Bluetooth-trøbbel etter at de oppdaterte iPhonen sin i slutten av september. Nå tyder imidlertid mye på at Apple har løst problemet.

Virket frem til iOS 8

Dinside-leser Roy Risheim var en av de mange som hadde problemer:

- Jeg er en av mange som sliter med at telefonen ikke kobler seg til bilens handsfree etter at jeg oppdaterte min iPhone til iOS 8. Bilen min er en Opel Astra 2012-modell, og alt virket helt perfekt helt til jeg oppgraderte programvaren på min iPhone 5, sa Risheim til Dinside.

Og han var definitivt ikke alene, for i debatten under saken kom det stadig innlegg der andre lesere fortalte om sine problemer.

Apple innrømmer feil

Og i går kveld slapp Apple endelig en softwareoppdatering, nærmere bestemt iOS 8.1, der et av punktene som skal ha blitt fikset var dette:

  • Retter opp en feil som kan hindre tilkobling til Bluetooth-baserte håndfrienheter.
Forhåpentligvis skal altså problemet være løst, men vi vil gjerne høre om deres erfaringer.

Som i forrige sak, oppfordrer vi dere derfor om å fortelle hvorvidt Bluetooth-forbindelsen fungerer igjen etter at du har oppdatert.

En oversikt over alle feilene som ble rettet i iOS8.1 får du her:

Her er alt som har blitt fikset i iOS 8.1 Foto: Trond Bie
Her er alt som har blitt fikset i iOS 8.1 Foto: Trond Bie Vis mer


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media