Ansiktsløftning på Porsche 911

Drøyt to år etter lanseringen er siste generasjon 911 allerede gjenstand for en sminkeoperasjon.

Ansiktsløftning på Porsche 911

Ansiktsløftning på Porsche 911

  1. Store bilder!


Fra vår samarbeidspartner Automedia har vi fått informasjon - med tilhørende fotografisk materiale - om at 997-serien allerede skal oppdateres visuelt.

Svært tidlig facelift

Hvis det da ikke skulle dreie seg om en kamuflert spesialtilpasning for det amerikanske markedet, tyder disse bildene på at Porsche har besluttet å foreta noen inngrep for at den estetiske balansen skal ivaretas nå som produsenten har både Boxster, Cayman og 911 å håndtere. Kanskje en klarere differensiering i forhold til Cayman har vist seg ønskelig. Uansett tyder ingenting på at innmaten med 3,6-liters (325 hk) eller 3,8-liters (355 hk) - motorer vil bli endret i forbindelse med "facelift"'en.

Targa ikke berørt

Ansiktsløftning på Porsche 911


Den helt nye 911 Targa, som vi skal prøvekjøre om kort tid, har ikke fått denne typen endringer, så det dreier seg helt klart om en beslutning som er tatt nylig. Ansiktsløftningen går i første rekke på lay-out på hovedlykter samt helt nye baklykter, ifølge Automedia. Samtidig er også fronten redesignet med mer aggressivt utseende luftinntak som kan minne om nye 911 Turbo. Bakre støtfanger vil også bli endret.

Etter hva vår kilde erfarer dreier ansiktsløftningen seg i denne omgang om kupéversjonene og kabrioletene. Når modellen med det nye utseendet kommer i salg vet vi foreløpig ingenting om, men bildene tyder på at produksjon er nært forestående.

  • Her finner du store bilder.
  • Her finner du mer Porsche-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder