70 verdenslanseringer

Bilmessen i Frankfurt kan slite ut et par bein på en dag. Det blir ikke bedre av at messen varer i 10 dager.

Bilnyhetene står i kø. Nye S-klasse er bare en av dem.  Foto: Mercedes-Benz
Bilnyhetene står i kø. Nye S-klasse er bare en av dem. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilmessen i Frankfurt er europas største, og i morgen er maratonmessen i gang. Da finner første av to pressedager sted, og deretter er det bransjedager, før publikum slipper til den 14. september. Messen finner sted frem til 22. september, men sniklanseringene har selvsagt begynt allerede.

Her finner du alle nyhetene fra Frankfurt så langt!

Enormt område

Det snakkes om et sted rundt 70 verdenspremierer, pluss et antall europalanseringer. Hele messeområdet er på drøye 230 mål, og bare VW alene skal ha en stand på nær ni måls grunnflate. Med alle plan er standen på svimlende 15.500 kvadratmeter. Trenger jeg si at messeområde er gedigent, og at gode sko er et must?

Vi gir deg nyhetene

image: 70 verdenslanseringer


Dersom du vil sette deg nærmere inn i alle nyhetene, så er det bare å følge med oss de to neste dagene. Mange av bilene har vi allerede skrevet og, sågar er noen også testet.

Listen over nyhetene vil bli oppdatert underveis, og se ikke bort fra at det også kommer noen nyheter som ikke har vært kjent på forhånd. Noen produsenter er nemlig flinkere til å holde nyheter hemmelig enn andre, mens andre bevisst lekker nyheter som ei sil.

Listen finner du her, og den oppdateres kontinuerlig:

HER FINNER DU ALLE NYHETENE FRA FRANKFURT-MESSEN, IAA 2013

.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!