5 SUVer til under 40 000

Vi har saumfart Finn.no og har funnet fem gode og billige SUV-alternativer som vil passe for de fleste lommebøker.

<strong><b>PLASS OG FREMKOMMELIGHET:</strong></b> Må du betale det hvite ut av øyet for å få deg en SUV med god plass og fremkommeliget? Nei da. Her er fem brukte og gode alternativer til en rimelig penge.  Foto: Colourbox
PLASS OG FREMKOMMELIGHET: Må du betale det hvite ut av øyet for å få deg en SUV med god plass og fremkommeliget? Nei da. Her er fem brukte og gode alternativer til en rimelig penge. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SUV har de siste årene blitt folkebil nummer én i Norge. Store familiebiler med mye plass og god fremkommelighet. Men de er gjerne ikke de billigste bilene på markedet.

Er det mulig å finne rimelige varp som kan friste for mindre penger?

Her har vi plukket ut fem SUVer til under 40.000 kroner.

Det finnes et hav av gode tilbud på Finn.no, og vi har kun valgt ut fem biler som har vært, eller er populære. Det er også viktig å påpeke at bilene som trekkes var til salgs i skrivende stund.

Men hva er den egentlige verdien på bilene?

Det finner du kjapt ut på Dinsides kalkulator «Hva er bilen verdt?».

LES OGSÅ: Den beste folke-SUVen

2002 Land Rover Freelander Hard Top

<strong>(SKJERMDUMP:</strong> Finn.no)
(SKJERMDUMP: Finn.no) Vis mer


Dette er en gammel ringrev. Her meldes det om at store utskiftinger er gjort i nyere tid. Det kan være greit, for disse var belemret med en del problemer i starten. På de eldre er som regel de fleste feil luket bort. Blant annet er det her byttet registerreim og vannpumpe i 2012. Bilen er EU-godkjent frem til 30. juni 2016 og har ikke gått mer enn 159.000 kilometer. Bilen er din for 18.500 kroner. NB: Sjekk rust.

LES OGSÅ: Bør man kjøpe ladbar hybrid?

2000 Kia Sportage 2.0

<strong>(SKJERMDUMP:</strong> Finn.no)
(SKJERMDUMP: Finn.no) Vis mer


Kia Sportage var ikke det samme før som nå. Likevel er de tidlige modellene gunstige alternativer, og denne kom i år 2000, og byr på mye bil for pengene. Bilen har kun gått 166.000 kilometer og har ifølge annonsen blitt påkostet mye det siste året. Bilen ser både hel og pen, og med en prislapp på kun 18.500 kan denne gi deg mye nytte og glede.

LES OGSÅ: Lamborghini bekrefter ny SUV

2000 Honda HR-V

<strong>(SKJERMDUMP:</strong> Finn.no)
(SKJERMDUMP: Finn.no) Vis mer


Dette er ikke den vakreste bilen som er laget, men den var populær i sin tid. Denne utgaven er EU-godkjent frem til 4. juni 2016. Ellers har den blant annet hengerfeste, skistativ og elektriske vinduer, samt at det følger med lettmetall sommerfelger og vinterhjul! Bilen har gått litt i overkant av 178.000 kilometer, men prisen er da også kun 23.500 kroner. Denne er laget på en tid hvor japanske biler var forbundet med å være evigvarende, og den vil fortsatt kunne gjøre stor nytte i lang tid. En ny HR-V er på vei rett over sommeren.

1999 Suzuki Grand Vitara 2,0

<strong>(SKJERMDUMP:</strong> Finn.no)
(SKJERMDUMP: Finn.no) Vis mer


Suzuki Grand Vitara har akkurat kommet i ny utgave. Denne er noe eldre, men er likevel en bil med firehjulstrekk som fortsatt har mye å gi. Den har gått i underkant av 200.000 kilometer og er EU-godkjent frem til mai 2017. Vanlig slitasje etter 19 års bruk er uungåelig, men bilen er i følge annonsen i teknisk god stand. Dette er også en av de få modellene som har et fullverdig system for driften på alle fire. Pris er 26.500 kroner.

1999 Subaru Forester S-turbo

<strong>(SKJERMDUMP:</strong> Finn.no)
(SKJERMDUMP: Finn.no) Vis mer


Subaru har alltid vært gode på filrehjulstrekk, og Forester har vært ledende i sin klasse. Denne er godt holdt og nylig påkostet mye. Blant annet har den fått nye dempere bak, nye motorpakninger og ny frontrute. I tillegg har den 170 hesters turbo-motor, så i denne prisklassen er Subaruen noe av det morsomste som er å oppdrive. Den går ikke så halvgærent heller. Dette eksemplarer har gått 216.000 kilometer, men bør ha mye mer å gi. Den er en fin familiebil til 35.000 kroner. En av bilens ulemper er at den er tørst. Liker du å leke litt, så blir den veldig tørst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer