350 biltester samlet på ett sted

Biltestene er DinSide Motors viktigste og mest populære stoffområde. Derfor har vi nå gjort det enklere for våre lesere å finne frem blant våre nærmere 350 biltester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke noe annet sted finner du så mange norskspråklige biltester som på DinSide Motor. Vi har testet alt fra elbiler til Ferrarier, men har lagt hovedvekten på normale familiebiler til overkommelige priser. Våre biltester er bygget opp over en felles mal, der vi deler testen opp i flere kapitler. Dette gjør testene ryddige og brukervennlige, og gjør det enklere for deg å sammenligne flere ulike bilmodeller.

Dueller og stortester

DinSide Motor har ikke bare utført enkelttester. Når tid og ressurser tillater det, utfører vi også dueller, der vi lar skarpe konkurrenter møtes til dyst. Disse duell-artiklene er spesielt nyttige for deg som er usikker på hva du bør velge.

Vi har også gjennomført 11 stortester, der vi har tatt for oss mellom tre og fem biler som konkurrer i samme klasse.

Alltid tilgjengelig

Men la oss ikke lengre oppholde deg med forklaringer, bruk heller tiden på å ta en kikk på en eller flere av våre biltester. Hele samlingen finner du her.

Legg merke til at du alltid kan komme deg rett til denne siden ved å klikke på lenken "Biltester" i venstremargen på DinSide Motor.