300 hestekrefter i nye C-klasse

For deg som ikke klarer og vente til Mercedes lager sin egen M3 konkurrent, kan Brabus hjelpe deg så lenge. De har kastet seg over nye C-klasse og laget sportsbil av den.

300 hestekrefter i nye C-klasse

300 hestekrefter i nye C-klasse

  1. Stort bilde av Brabus C 3.8


Brabus har lang tradisjon med å bygge om Mercedes til uhyggelige fartsmaskiner, og kan skilte med rekorder for både verdens raskeste sedan og stasjonsvogn.

Denne gangen er det den nye C320 som har vært igjennom en forvandlingsprosess av de sjeldne. Hele pakken består av diskré styling, store hjul og komplett ombygging av motor.

3,8 liter og 300 hestekrefter

320 motoren til Mercedes har fått en grundig oppgradering i Brabus C 3.8. Volumet har økt fra 3,2 til 3,8 liter ved hjelp av ny veivaksel som gjør at slaglengden blir lengre. Ventilene er nye og de blir åpnet og lukket av en nydesignet kamaksel. Sylindertoppene har blitt modifisert og C 3.8 har også nytt eksosanlegg i rustfritt stål. Elektronikken i motoren må også finjusteres for å oppnå den høye effekten.

Brabus C 3.8 løfter C-klassen opp på et helt nytt ytelsesnivå. Effekten øker fra 218 til 300 hestekrefter og dreiemomentet øker til 395 Nm. Øvelsen 0-100 km/t går unna på 6,2 sekunder og toppfarten er 265 kilometer i timen.

Store hjul og diskré styling

300 hestekrefter i nye C-klasse

For å kunne omdanne effekten til fremdrift har Brabus utviklet støtdempere og fjæring sammen med Sachs. De kan levere alt fra enkle senkesett til komplette sportsunderstell med nye og stivere stabilisatorstag.

Brabus utstyrer også C-klassen med nye felger. Du kan få både tradisjonelle felger og skrudde felger. Det største som blir montert på C 3.8 er felger på 8,5x19 tommer foran og 9,5x19 tommer bak, og dekk i dimensjonen 235/35 ZR19 foran og 265/35 ZR19 bak.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brabus utstyrer også C-klassen med lekker styling. Større frontspoiler gir et sporty uttrykk og skal dessuten minske løftet på forhjulene - samtidig som stabiliteten i høye hastigheter forbedres. Sideskjørt og ny støtfanger bak hører også med i den utvendige stylingen. Innvendig kan du dessuten boltre deg i ymse materialer, og Brabus kan tilby innredninger skreddersydd etter kundens ønsker.