25 norgespremierer på Bil 07

Norges største bilmesse åpner dørene i dag med 25 nyheter på norsk jord.

Publisert
Sist oppdatert

Årets store bilbegivenhet i Norge er nå i gang. I lokalene på Lillestrøm stilles det ut et imponerende antall biler, og 25 av disse er helt nye i Norge. Stort sett dreier det seg om nye modeller som kommer i salg like etter messen, men også en rekke eksotiske godbiter blir å se for deg som tar turen.

Se store bilder her

Vi dekker

Og du som ikke har mulighet til å stille opp personlig, kan trøste deg med at de viktigste nyhetene og kuleste bilene kommer til å bli dekket her på Dinside Motor, både med tekst, bilder og video.

Viktige nyheter

Blant de viktigste nye modellene som stilles ut er nye Audi A4, Fiat 500, Mazda 2, 6 og CX-7, Mercedes C-klasse stasjonsvogn, ansiktsløftet Ford Focus, Peugeot 308, Renault Laguna og ikke minst de nye folke-SUVen Volkswagen Tiguan og Ford Kuga.

Volkswagen Tiguan er blant de viktigste nyhetene på Bil 07
Volkswagen Tiguan er blant de viktigste nyhetene på Bil 07 Vis mer

25 norgespremierer på Bil 07

  1. Store bilder


I tillegg kommer litt mer sjeldne biler som BMW 1-serie kupé, småbilen Chevrolet Aveo, Daihatsu Materia, Hyundai i30 stasjonsvogn, pick-up’en Isuzu D-max, Jaguar XF, Kia Pro_cee’d, Mini Clubman, Mitsubishi Lancer Sport, Porsche Cayman S Porsche design, Skoda Fabia stasjonsvogn og SUVen Subaru Tribeca.

Racerbiler

Et par racerbiler blir også å finne: Koenigsegg CCGT og Fiat Grande Punto Abarth S2000 tar begge turen til Lillestrøm.

Vi kommer tilbake med fyldigere dekning i morgen. I mellomtiden kan du kose deg med bilder av noen av de viktigste nyhetene.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer