200 hester i Mini

Noen får aldri nok og nå kan både nye og eksisterende Mini-eiere også få ekstrem effekt i bilene sine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: 200 hester i Mini

200 hester i Mini

  1. Store bilder
image: 200 hester i Mini
image: 200 hester i Mini
image: 200 hester i Mini


John Cooper Woorks er det opprinnelige firmaet bak legendariske Mini Cooper. Nå har det samme firmaet utviklet nytt trimmingsutstyr til Cooper og Cooper S. Modellene heter enkelt og greit Cooper Works og Cooper S Works.

BMW, som eier Mini, har velsignet hele opplegget og du beholder alle garantier og havner ikke på noen måte i unåde hvis du oppgraderer bilen med dette utstyret. Effekten kan kjøpes enten via Mini-forhandlere eller hos John Cooper Works.

Mini Cooper Works

Denne ombyggingen tar utganspunkt i en Mini Cooper som har 115 hestekrefter fra butikken. På denne bilen er det endret motorelektronikk, nytt luftfilter og ny bakre eksospotte som gjør at du får 11 hestekrefter til å rutte med. Dreiemomentet stiger kun med seks newtonmeter. Akselerasjonen fra 0 til 100 kilomeer i timen bedrer seg fra 9,2 sekunder til 8,9 sekunder.

Mini Cooper S Works

Ombyggingen av Cooper S er mye mer omfattende, men gir også mye mer effekt. Her blir den originale kompressoren byttet ut med en som snurrer fortere og dermed også forer motoren med mer luft. Det gjør at effekten stiger fra 163 til 200 hestekrefter og at dreiemomentet stiger fra 210 til 240 newtonmeter. Øvelsen 0 til 100 kilometer i timen bedrer seg fra 7,4 til 6,7 sekunder. I tillegg til ny kompressor blir Cooper S Works også utstyrt med modifisert sylindertopp, ny bakre eksospotte og nytt motorstyringsprogram.

Du kan også få ekstreme bøtteseter og 18-tommers felger med dekk i dimensjonen 205/40-18.

Her finner du mer Mini-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!