I den nye YouTube-appen for Android, kan du laste ned filmer for å se uten nettilgang.
I den nye YouTube-appen for Android, kan du laste ned filmer for å se uten nettilgang.Vis mer

YouTube for Android lagrer filmene

Ny versjon av YouTube-appen lagrer filmer til offline-visning.

Google I/O-konferansen er i gang, og ikke bare har Google lansert flere større nyheter – det er også småting i fleng. Blant annet har Android-versjonen av Chrome nå blitt ordentlig lansert (ikke lenger betaversjon), og YouTube-appen har også fått seg en kraftig oppdatering.

En god nyhet med den nye YouTube-appen er at den nå støtter nedlasting av filmer slik at du kan se på dem uten nettilgang. Du kan velge hvorvidt appen nå skal laste ned nye filmer fra kanalene du abonnerer på og/eller om den skal laste ned filmer du har lagt til "se senere"-listen din.

Merk imidlertid at dette kun skjer dersom telefonen er tilkoblet både WiFi og strøm.

Slik fungerer det

For å få appen til å laste ned "se senere"-filmer automatisk, må du først sørge for å være pålogget i YouTube-appen. Deretter trykker du menyknappen, velger settings og preloading hvor du kan angi hva den skal laste ned av seg selv.

Se også: Les det senere med Pocket

Bruker du telefonen og ser en film du vil spare, trykker du på menyknappen og velger "legg til", for deretter å velge "se senere". Er telefonen din koblet til WiFi og strøm, vil den altså lastes ned slik at du kan se den senere uten å være tilkoblet nettet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette kan du også gjøre på web. Er du pålogget YouTube i nettleseren, vil du på alle filmer se et "se senere"-ikon. Klikker du på det, legges det til i den samme se senere-lista, og så lastes den ned på mobiltelefonen automagisk.