Arc, Play, Neo og Ray vil alle bli oppdatert til siste Android-versjon; kanskje så tidlig som første uka i januar. Foto: Sony Ericsson
Arc, Play, Neo og Ray vil alle bli oppdatert til siste Android-versjon; kanskje så tidlig som første uka i januar. Foto: Sony EricssonVis mer

Xperia-telefoner får snart Ice Cream Sandwich

Kan være på plass allerede i uke én.

Da Sony Ericsson tidligere i år lanserte modellene Arc, Play og Neo, ble det understreket opptil flere ganger at rask oppdatering til nye Android-versjoner var noe selskapet ville prioritere i fremtiden.

Nettopp dette var noe de hadde fått kritikk på tidligere, der flere av konkurrentene var langt raskere på banen med oppdatering til ny Android-versjon.

Nå kan det se ut til at Xperia-telefonene fra Sony Ericsson vil få en oppgradering til Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) svært raskt. Faktisk så tidlig som første uka i 2012, skal vi tro denne tweeten fra en av selskapets ansatte.

I en annen tweet skriver samme person at Xperia-telefonene vil få en "skinless" versjon av Android 4.0; altså en versjon uten tilpasninger i brukergrensesnittet.

Det forklarer i så fall hvorfor SE vil være kjapt på banen denne gangen. Uten å ha fått det bekreftet regner vi med at eksempelvis HTC og Samsung vil legge på sine Sense/TouchWiz-grensesnitt på toppen av Android 4.0 og at det tar litt ekstra tid, med unntak av Samsungs Galaxy Nexus – den "offisielle" Google-telefonen, som kommer hit til landet i løpet av desember og blir den første telefonen som selges med den nye Android-versjonen.

Se oversikten:
Disse telefonene får Ice Cream Sandwich

Artikkelen fortsetter under annonsen