Det er nok delte meninger om Metro-grensesnittet medfører en forbedring for iPhone-eiere, men det er uansett mulig å få det - hvis man er av den eksperimentelle sorten.
Det er nok delte meninger om Metro-grensesnittet medfører en forbedring for iPhone-eiere, men det er uansett mulig å få det - hvis man er av den eksperimentelle sorten.Vis mer

Windows 8-grensesnitt på iPhone

Dette kan nesten sammenlignes med å banne i kjerka.

En gruppe Windows-entusiaster har greid kunststykket å lage et fungerende Windows 8 "Metro"-grensesnitt til iPhone. Ja, det ser faktisk veldig så overbevisende ut, noe du kan se selv i videoen under.

For å få Windows 8-grensesnittet kreves en spesiell app kalt "DreamBoard". Via denne kan man laste ned en rekke forskjellige grensesnitt, inkludert Windows 8 "Metro". Grensesnittet legger seg over det tradisjonelle iOS-miljøet, men som videoen under viser kan man enkelt veksle mellom standard iOS og Metro.

Les også: Chrome lansert for iPad og iPhone

Ikke for alle

Dette er imidlertid ikke noe verken Microsoft eller Apple har godkjent, og derfor trenger du å "jailbreake" telefonen først, en prossess vi ikke uten videre vil anbefale for hvermansen - men det er altså fullt mulig for den som ønsker å eksperimentere.

Uansett - dette er absolutt et morsomt, og tilsynelatende velfungerende eksperiment:

Flere ferske mobilsaker fra DinSide Mobil