WiMP-appen klar for Apple Lossless

I dag ble WiMP-appen for iOS-enheter oppdatert med WiMP Hifi. Det borger for at tjenesten lanseres snart.

Mens iOS-versjonen bruker Apple Lossless, er det Flac som brukes på andre enheter (som Android-mobiler, samt Sonos og Bluesound-anlegg). Foto: Produktbilde
Mens iOS-versjonen bruker Apple Lossless, er det Flac som brukes på andre enheter (som Android-mobiler, samt Sonos og Bluesound-anlegg). Foto: Produktbilde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I midten av august fortalte vi om nyvinningen WiMP Hifi, der du skal kunne strømme musikken din i Flac til din Android-mobil, eller til ditt Sonos eller Bluesound-anlegg.

Pris, kvalitet og krav? Les mer om WiMP Hifi her!

Den gangen trodde vi at tjenesten skulle lanseres allerede i august, men der ble vi skuffet. Foreløpig er den altså kun for spesielt inviterte betatestere, og da vi prøvde den på vår Androidmobil var heller ikke iOS støttet.

Nå er i hvert fall Appen klar

I dag rullet imidlertid WiMP ut iOS-appen som åpner for Hifi-streaming. Det vil altså si at appen er klar også til iOS-universet.

Den dårlige nyheten er imidlertid at tjenesten fortsatt ikke er åpen for alle, det er altså kun betatesterne som foreløpig kan nyte godt av Apple Lossless.

Slik ser den ut

Nå som appen er klar håper vi imidlertid at storlanseringen nærmer seg med stormskritt. Inntil videre får du nøye deg med skjermdumpene fra vår iPhone, og er du interessert bør du også få med deg DinSides introduksjonssak til WiMP Hifi - som du finner her.

Nå du skal aktivere Apple Lossless må du inn i innstillingsmenyen i appen. Foto: Skjermdump iPhone
Nå du skal aktivere Apple Lossless må du inn i innstillingsmenyen i appen. Foto: Skjermdump iPhone Vis mer


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!