Vinn Motorola Razr

En av høstens hotteste mobiltelefoner kan bli din.

Motorola Razr er blant de beste telefonene i dagens marked. Er du heldig, blir den din. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
Motorola Razr er blant de beste telefonene i dagens marked. Er du heldig, blir den din. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi testet Motorola Razr tidligere denne måneden var vi begeistret – telefonen er svært tynn, svært rask og har en veldig god skjerm.

Dermed endte Motorola opp med en femmer på terningen og anbefalt produkt-medalje til en av de beste telefonene denne høsten.

Nå kan vår testmodell bli din.

OPPDATERT:
Konkurransen er nå avsluttet og juryen har trukket seg tilbake for å se igjennom bidragene som har kommet inn.

Slik vinner du

Denne gangen har vi lyst til å gi premien til noen som virkelig vil ha en ny telefon. Vi trenger ingen trist historie om hvorfor akkurat du fortjener en oppmuntring, men vil at du sender oss et bilde til følgende oppgavetekst:

Hvor lyst har du på Motorola Razr?

Bidraget ditt sender du på epost til undertegnede, altså til [email protected]. Ekstra fint er det om du skriver konkurranse i emnefeltet og passer på å krympe bildefila til 1MB eller der om kring.

Juryen er DinSides mobil-/dataredaksjon, og bidrag må være oss i hende senest søndag 4. desember klokka 2359. Den som får premien blir rett og slett den som sendte inn bidraget vi likte best, basert på alt fra komposisjon til kreativitet, og da tenker vi ikke alfabetisk.

PS! Ved å sende oss bildet, gir du oss også rett til å publisere det på DinSide. Hvis ikke du har tatt bildet selv, har du sørget for å innhente tillatelse fra den som har tatt det slik at det kan brukes i konkurransen. Oppgi i så fall også navnet på den som trykket på utløserknappen slik at vi får kreditert bildet skikkelig.

Les testen:

TEST: Motorola Razr

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer