Videoeffekter på iPhone

To apper vi lar oss imponere av.

<strong>INCOMING:</strong> Action Movie FX-appen til iPhone kan lage morsomme effekter på videoene du tar.
INCOMING: Action Movie FX-appen til iPhone kan lage morsomme effekter på videoene du tar. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spesialeffekter på film når stadig nye høyder, men på hjemmevideoer har den slags vært forbeholdt de mest avanserte.

I App Store finnes det imidlertid noen godbiter som lar deg påføre effekter på videopptak. Vi har funnet et par, men har du tips om flere i samme gate, må du veldig gjerne berike artikkeen med flere tips i kommentarfeltet.

Action Movie FX
Denne appen er gratis å laste ned, der du får med to effekter i pakka. Dernest kan du kjøpe ytterlige to effektpakker á to effekter for sju kroner stykket. 14 kroner for totalt 6 effekter, altså.

Appen er enkel i bruk. Du velger type effekt, får se en liten forhåndsvisning av hvordan den ser ut og går deretter videre for å filme. Merk at du er nødt til å foreta filmingen i selve appen, og at du ikke kan importere videooptak du har gjort allerede. Når du filmer, får du også se et sikte som viser hvor effekten "treffer".

Etter at opptaket er gjort (minimum 5 sekunder anbefales), justerer du enkelt hvor i videoklippet effekten skal inntreffe. Et par av våre resultater ser du under:Action Movie FX (App Store, gratis)

Les også: Slik roterer du iPhone-videoen

Demon Cam
Resultatene fra denne appen tør jeg ikke vise til ungene, for her kan du filme et ansikt, velge ett av flere monstre (flere er tilgjengelig via innenfor-app-kjøp) og som i forrige app angi hvor i filmsekvensen du vil at effekten skal slå til. I tillegg må du merke av øyne og munn på vedkommende. Sluttresultatet kan skremme vannet av en sart sjel.

Under ser du hvordan appen fungerer i praksis:

Demon Cam (App Store, kr 7)

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!