Nå har Viber begynt å dele ut invitasjoner til Android-utgaven.
Nå har Viber begynt å dele ut invitasjoner til Android-utgaven.Vis mer

Viber klar for Android

Men du må stå i kø for å få invitasjon.

Vi har mang en gang skrevet om Viber – iOS-applikasjonen som lar iPhone/iPod/iPad-brukerne ringe og sende tekstmeldinger til hverandre gratis over Internett; forutsatt at du er koblet på WiFi eller har en dataplan på telefonabonnementet ditt som tillater mye/ubegrenset trafikk, selvsagt.

Finn riktig abonnement med DinSides mobilkalkulator

Det betyr blant annet at du kan sitte på et hotellrom i utlandet med WiFi og ringe hjem helt gratis. Og – er begge koblet på en god nettlinje, er samtalekvaliteten ofte bedre enn den blir om du ringer på vanlig vis.

Tidligere i år skrev vi om at Viber snart var klart for Android, og nå er applikasjonen lansert i en begrenset betautgave. Det betyr at Viber-skaperne deler ut invitasjoner fortløpende til folk som registrerer seg.

For å melde deg på betaprogrammet, må du legge inn noen detaljer i dette skjemaet. Invitasjonene deles ut etter et helt vanlig køprinsipp, så jo tidligere du er på pletten, desto før vil du også få invitasjon.

Android-versjonen har litt flere funksjoner enn iPhone-utgaven, der du blant annet kan svare på innkommende SMS uten å åpne selve applikasjonen, og du kan også angi at Viber-ringepanelet skal brukes som standard både for samtaler til Viber-brukere og andre brukere. I tillegg kan du se samtalelogg og SMS-histrorikk i Viber-applikasjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har selvsagt stilt oss i kø allerede, men har fortsatt ikke mottatt invitasjon.

Les mer om Viber i vår test av applikasjonen