Tynn supermobil fra HTC

Qtek-mobilene har hatt stor suksess i Norge, men navnet er endret til HTC. Med flere spennende mobiler på vei håper selskapet å videreføre suksessen.

Tidligere i år ble det kjent at selskapet bak Qtek-mobilene, HTC, ville inn på det europeiske markedet med sitt eget merkenavn. Dette betydde at Qtek var ute og HTC inne. Samtidig har selskapet jobbet hardt med produktutviklingen sin og har en rekke spennende Windows-mobiler på vei.

For en stund tilbake kom blant annet mobilen Excalibur, som med sine 12,8 mm var en av de tynneste mobilene av denne typen da den ble annonsert. Nå har selskapet en lignende proffmobil på vei. Denne gang er kodenavnet Cavalier.

Turbomobil

Dette skal bli en proffmobil med både 3G og HSDPA innebygd. Sistnevnte er en såkalt turboversjon av 3G, der hastighetene for øyeblikket kan nå opp til over tre megabit, under helt optimale forhold. Dette står i sterk kontrast til Excalibur (HTC S620), som kun er utstyrt med EDGE av de raske mobilteknologiene.

Tynn supermobil fra HTC


Modellen har selvsagt støtte for trådløst nett og en raskere Samsung-prosessor (400 MHz) og et integrert kamera med oppløsning på to megapiksler. Telefonen ser mer eller mindre lik ut som Excalibur, men har et litt mer lineært design.

HTC Cavalier skal komme med operativsystemet Windows Mobile 5.0 og et bedre batteri enn lillebroren. Den spennende proffmobilen fra HTC skal dukke opp i løpet av våren.

Artikkelen fortsetter under annonsen