Med Tubemate for Android kan du laste ned YouTube-filmer, eller lagre lyden i MP3-format.
Med Tubemate for Android kan du laste ned YouTube-filmer, eller lagre lyden i MP3-format.Vis mer

TubeMate laster ned YouTube-videoer

...eller lagrer dem til MP3-filer om du vil.

Å vise frem YouTube-videoer på mobiltelefonen er ikke noe problem så lenge du har god nettilgang, men enda greiere er det å lagre dem på telefonen slik at du kan se dem selv om du sitter midt på vidda med dårlig dekning.

TubeMate for Android løser dette problemet og lar deg laste ned YouTube-videoer og lagre dem på telefonen/minnekortet. Applikasjonen fungerer i utgangspunktet som en helt vanlig YouTube-viser (YouTube-applikasjonen åpnes for å streame på vanlig måte), men ved et knappetrykk laster du ned videoen.

Støtter full oppløsning

Du kan selv velge blant tilgjengelige oppløsninger - helt opp til 1920x1080 om videoen er lastet opp i så høy oppløsning. En kjekk mulighet er at du også kan velge kun å lagre lyden (MP3-format); kanskje spesielt egnet til musikkvideoer. Da kan du også redigere den såkalte ID3-taggen (metainformasjon om artist, album og låttittel).

Gjennom innstillingsmenyen kan du endre på flere parametere. Blant annet kan du angi hvilke kataloger på minnekortet det skal lagres til (separat for video og lyd), samt hvorvidt applikasjonen skal bruke flere oppkoblinger mot YouTube slik at fila lastes ned raskere.

Det er også mulig å logge seg på slik at du kan kommentere og like YouTube-videoer, i tillegg til at applikasjonen har snarveier til å dele videoen i sosiale nettverk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha testet appen er vi meget godt fornøyde. Ved et par anledninger har vi opplevd at nedlastingen er blitt avbrutt, men ellers er det fint lite å sette fingeren på; i hvert fall når prislappen er kr 0,-.

TubeMate, Android Market (gratis)

Testoppsett: Sony Ericsson Xperia Neo, Android v2.3