TSF Shell er en Android-launcher som ser svært pen ut.
TSF Shell er en Android-launcher som ser svært pen ut.Vis mer

TSF Shell

Særdeles fiffig hjemmeskjerm-erstatter, men det koster å være kar.

Launcheren er på en måte hjertet i en Android-telefon. Det er programmet som gir deg en hjemmeskjerm ("skrivebord"), samt app-skuffen, der alle appene dine er samlet. Dermed blir det fort også den appen du i praksis interagerer mest med.

De ulike telefonprodusentene lager sine varianter av dette programmet. Derfor er det også små forskjeller i funksjonalitet, samt hvordan de ser ut. Ofte lager produsentene også widgets (moduler) som er med på å skille deres telefoner fra resten av Android-telefonene.

Du trenger imidlertid ikke å ta til takke med varianten produsenten har laget – installerer du en annen launcher, vil du få spørsmål om hvilken av dem du vil bruke når du trykker på hjem-knappen. Til å begynne med vil du kanskje bare prøve ut den du lastet ned, men blir du så fornøyd at du vil bruke den permanent, huker du av krysset for alltid å bruke den aktuelle launcheren.

(Valget kan også angres ved å gå inn på innstillinger, applikasjoner, velge aktuell launcher og så trykke på knappen for å fjerne forhåndsvalgt-statusen.)

SAMLESIDE:

Launchere

TSF Shell – en kostbar launcher

Dagens launcher er TSF Shell, som har en prislapp på (hold deg fast!) 100 kroner i Google Play. Den har imidlertid en del snedige funksjoner og effekter som har fått mang en tilskuer til å måpe de dagene vi har testet ut appen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha pusset bort tre varianter av det neste avsnittet, har det nå gått opp for meg at det er langt bedre å vise TSF Shell med en video:


Så det fristende ut? Det er godt feriepengene nettopp har kommet på konto, for TSF Shell er din for 100 kroner på Google Play.