Trim hjernen med Threes

Sjarmerende brikke-puslespill du bare må prøve en gang til.

NY SPILLDILLE: Threes er lett å lære, men vanskelig å mestre. Foto: KIRSTI ØSTVANG
NY SPILLDILLE: Threes er lett å lære, men vanskelig å mestre. Foto: KIRSTI ØSTVANGVis mer

Midt i hypen rundt Flappy Bird, tok et annet mobilspill sosiale medier med storm. Threes er mye mindre irriterende, og minst like vanedannende.

Les også:
- Fem spill som trimmer hjernern
- Syv spill det er vanskelig å legge fra seg

Fra 3 til 6144

Threes er et spill hvor man skal dra brikker på tvers av et brett for å kombinere dem sammen i større tall. Målet er å oppnå så høye tall som mulig uten at brettet, på fire ganger fire, blir fullt.

Grunnbrikkene består av enere og toere, som du skal dytte sammen for å lage en treer. Derfra må du plassere like tall ved siden av hverandre og dytte dem sammen for å gå fra 3 til 6, 12, 24, 48 og så videre. Det høyeste tallet du kan oppnå er 6144.

Du sveiper enkelt brikkene rundt omkring på brettet til du ikke kan flytte dem lenger. For hvert trekk, dukker det opp en ny brikke på brettet som du blir nødt til å finne plass til. Her ligger også den store utfordringen, men som en liten hjelpende hånd kan du se hva slags farge brikken har.

ÅRETS IPHONE-SPILL: Threes! er Apples favorittspill til iPhone i 2014. Er du enig? Foto: KIRSTI ØSTVANG


Les også: Advarer mot falsk Flappy Bird

Nettopp lansert for Android

Ikke spesielt avansert, men samtidig ganske utfordrende. Og vanskelig å legge fra seg!

Det har dessuten et utrolig delikat design, er pent og minimalistisk med små, morsomme effekter som dukker opp når du får en ny high-score. Hva er det ikke å like?

Threes ble opprinnelig lansert for iOS den 10. februar, og inntok raskt bestselgerlisten på App Store. Denne uka ble det endelig også sluppet for Android. Så da venter vi bare på Windows Phone-utgaven...

Threes kan kjøpes for 11 kroner på App Store og Google Play.

)

Les også: Ridiculous Fishing - fiskespillet du blir hekta på