Tre nye telefoner fra Nokia

Den finske mobilgiganten lanserer modellene 6230i, 6030 og 6021. Her får du mer info.

Tre nye telefoner fra Nokia

  1. Bilder av de nye telefonene


Nyheten om de tre produktene kommer i forkant av selve lanseringen, som skjer under årets CeBIT-messe senere denne måneden.

Nokia 6230i - multimedia i sentrum

Denne GPRS-telefonen får et innebygd kamera på 1,3 megapiksler, som kan zoome 3x digitalt, og får en skjerm med oppløsning på 208 x 208 piksler. Her er også innebygd videoopptaker, og med det medfølgende MMC-minnekort kan du faktisk lagre mer enn en time med opptak.

6230i Vis mer


Dette er også en fullblods musikkspiller, med støtte for både MP3, M4A (iTunes) og AAC. Programvare for å konvertere CD-musikk følger med. I tillegg har mobiltelefonen innebygd FM-radio, og støtter Push to talk-teknologien. Denne teknologien muliggjør samtaler over GPRS, der du kun betaler for datatrafikken. Fungerer nærmest som en walkie-talkie over større avstander. Flere og flere nettleverandører tilbyr denne tjenesten.

Telefonen vil bli tilgjengelig i annet kvartal, og vel pris er satt til 350 euro (ca 3.000 kr).

Nokia 6021

Denne telefonen er en business-modell med blant annet Bluetooth-støtte, Push to talk, stemmestyring og støtte for alle tre GSM-bånd. For øvrig har også denne telefonen kamera, og kan synkroniseres mot populære epost- og kalenderprogrammer på PC.

6021 Vis mer


Også denne telefonen blir tilgjengelig i annet kvartal, og veil pris er oppgitt til 200 euro (ca 1.600 kr).

Nokia 6030

Denne telefonen blir den enkleste av de tre, og kamera, fargeskjerm og innebygd radio fremheves som sentrale egenskaper i pressemeldingen fra Nokia.

6030 Vis merDenne telefonen vil koste ca 150 euro (ca 1.200 kr).

Her finner du flere bilder av telefonene