Mobilprodusentene jobber på spreng for å få ut den nyeste Android 4.3-oppdateringen - i hvert fall til toppmodellene. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
Mobilprodusentene jobber på spreng for å få ut den nyeste Android 4.3-oppdateringen - i hvert fall til toppmodellene. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKEVis mer

Toppmodellene får Android 4.3

Gode nyheter for deg med HTC One, Samsung Galaxy SIII eller S4.

Google lanserte den nyeste Android-versjonen, 4.3 Jelly Bean, i sommer, men foreløpig er det kun et fåtall brukere som har fått glede av å installere den.

Nærmere bestemt brukere med Nexus-telefoner eller -nettbrett, som Google selv står bak.

Har du en toppmodell fra HTC eller Samsung, kan det snart endre seg. Begge mobilprodusentene lover nå at oppdateringen kommer innen overskuelig fremtid.

Les også: Er Galaxy Gear årets gadget? Vi har prøvd!

Usikkert med Sony

HTCs amerikanske sjef, Jason MacKenzie, bekrefter nå på Twitter at Android 4.3-oppdateringen skal være klar til utrulling for HTC One i slutten av denne måneden, skriver GSMArena.com.

Samsung har også meldt at de starter utrullingen til Galaxy SIII og Galaxy S4 i oktober, ifølge Engadget.

Sony har ikke sagt noe om når de er klar med oppdateringen, men bekreftet kort tid etter lanseringen at den ville komme til Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia SP og Xperia Z Ultra samt nettbrettet Xperia Tablet Z.

Android 4.3 kommer ikke med mye nytt. Du kan se vår videogjennomgang av oppdateringen her!

Les også: Slik oppdaterer du Android-mobilen