iPhone-deksler kommer i mange varianter.
iPhone-deksler kommer i mange varianter.Vis mer

Ti kule iPhone-deksler

De fås i alle former og farger. Her er ti kule iPhone-deksler og hvor du får kjøpt dem.

Det er rart med det – selv om iPhone 4/4s byr på noe av det ypperste hva gjelder design, er det svært mange som velger å omslutte den med et deksel, for å beskytte den mot knall og fall.

For med glass både på for- og baksiden av telefonen, er det ikke mye som skal til for at glasset sprekker, og at telefonen blir i ubrukelig, eller – i beste fall – langt fra like lekker som før.

Mang en tredjeparsleverandør byr på iPhone-deksler, enten de er laget i gummi, plast, lær, metall eller hva det måtte være.

Under er ti varianter vi syntes var litt ekstra stilige. Vet du om flere, tipser du oss gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Les også: Kjekke ting å ha på nøkkelknippet

For bilelskeren

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Rett og slett et gummideksel som ser ut som et dekk. Perfekt for deg som liker å lese DinSide Motor, altså.
Hvor? 179 kroner på Spaceworld

Kanin

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Det er klart telefonen din må ha ører og duskehale! Halen kan dessuten fungere som stativ, eller til å surre hodetelefonene rundt når du ikke bruker dem.

Hvor? $25 hos Kawaii case (tilgjengelig i flere farger)

Flaskeåpneren

Ti kule iPhone-deksler
Hva? "Ai, det er dumt russetida er over", tenker du. Med Opena-dekselet flipper du enkelt ut en flaskeåpner fra telefonetuiet. Den er laget i rustfritt stål, og produsenten hevder at det ikke påføres noe trykk til telefonen som kan ødelegge den. Hendig, eller hva?

Hvor?
Tilgjengelig i sort og hvitt, $40 (+$5 i frakt) fra Openas nettsider (NB! Over 200 kroner)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kassetten

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Før CD-en var det kassetten som var den primære kilden for musikk, og denne varianten lar seg også skreddersy med valgfri tekst.

Hvor? ¤36 hos Zazzle (NB! Over 200 kroner)

Les også: Nerdenes nettbutikker

Gizmon-kamera

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Dette er ikke bare et deksel som gjør at telefonen din ser ut som et retro-kamera. Det har også en optisk søker du kan se igjennom, stativfeste og dessuten fysiske knapper som kan trykkes på for å ta bilde. I tillegg finnes det ekstrautstyr som ekstern blits, fjernkontroll til utløseren og mer til.

Hvor? Fra £38 på Amazon (NB! Over 200 kroner)

Fisken

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Et gummibasert deksel som ser ut som en fisk. Finnes også i flere varianter, f.eks. apekatt, pingvin, papegøye, Frankenstein med mer.

Hvor? $25 hos Case mate

Stor 80-tallsvariant

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Såpass store var telefonene på 80-tallet, så hvorfor ikke være litt retro og oppgradere størrelsen? Den har riktignok hverken hull til kameraet eller til volumknappene, men det er en liten pris å betale for å få alle til å snu seg på gata, eller hva?

Hvor? $15 hos Thinkgeek

Glidelåsen

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Et læretui med en stor glidelås på baksiden. Du får altså ikke brukt telefonen når den ligger i etuiet, som åpnes ved å dra ned glidelåsen. Finnes i både sort og rød.

Hvor? £35 hos proporta.

8-bit

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Et iPhone-deksel med "dårlig oppløsning". Rett og slett fantastisk i våre øyne.

Hvor? $25 hos bigbigpixel

Casetagram

Ti kule iPhone-deksler
Hva? Dette iPhone-dekselet designer du selv ved å koble til Instagram-kontoen din og plukke bilder du har tatt, for deretter å plassere dem etter ønske.

Hvor? $35 hos Casetagram

Les også: Se hva du kan gjøre med Instagram-bildene dine