Angry Birds er ikke lenger nummer én i App Store.
Angry Birds er ikke lenger nummer én i App Store.Vis mer

The Heist – nå nummer én i App Store

Angry Birds skjøvet ned til annen plass.

Av og til hender det at en app får noen timers fame før Angry Birds igjen erobrer førsteplassen over solgte apps i App Store.

Denne gangen ser det imidlertid ut til å vare lenger, for The Heist har nå ligget på topp i over en uke. Med over 100.000 nedlastinger i løpet av de to første dagene klatret spillet helt til topps på den prestisjefylte lista, og der har det ligget siden, med over 500.000 nedlastinger på en uke.

The Heist er gitt ut av folkene bak Macheist (du vet – de som en gang i blant selger programmer med over 90% rabatt?) i samarbeid med TapTapTap, som blant annet står bak høyst briljante Camera+; en app vi for øvrig hadde med i artikkelen om fem fine fotoapps for iPhone.

Så - hva går spillet ut på?

The Heist – nå nummer én i App Store


Hjernetrim

Kort og godt et spill som utfordrer hjernen. Du skal låse opp et hvelv, og for å klare det er du nødt til å tenke deg igjennom 60 oppgaver fordelt på fire spilltyper. Dette inkluderer en blant annet en Sudoku-variant og ulike skyvepuslespill.

Men – det som er ekstra morsomt, er at det venter en premie på deg dersom du klarer alle de 60 brettene.

Vi hadde egentlig ikke tenkt til å røpe hva premien er, utover å si at det er nok et spill, som egentlig koster 10 euro på Steam.

Premien er Steam-spillet Eets, som du kan se trailer for her.

…men hvis du er veldig nysgjerrig, kan du holde musknappen inne og markere det hvite feltet mellom dette avsnittet og det forrige.

Fristende? The Heist koster 6 kroner på App Store og kan brukes både på iPhone, iPod Touch og iPad.