Temple Run 2 i App Store

Klar for å løpe litt igjen?

Med denne gorillaen hakk i hæl, er det bare å ta beina fatt. Ett av de mest populære mobilspillene har nå fått en oppfølger i Temple Run 2.
Med denne gorillaen hakk i hæl, er det bare å ta beina fatt. Ett av de mest populære mobilspillene har nå fått en oppfølger i Temple Run 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Angry Birds er på alles lepper, men det ville ikke forundre oss om Temple Run også ville ha fått pallplassering når det gjelder folks kjennskap til mobilspill.

Spillet var det som for alvor fikk folks øyne opp for den såkalte «endless runner»-kategorien, der du løper og løper og løper helt til spillet er over.

I denne kategorien må vi innrømme at våre favoritter et Tiny Wings og Ski Safari, men det er ingen tvil om at Temple Run også har gitt oss en del timer med heseblesende aktivitet på mobilskjermen.

TEMA:

Spill

I spillet har du hele tiden noen gale aper hakk i hæl, og hver gang det kommer et hinder er du nødt til å agere, enten det dreier seg om å svinge, hoppe eller skli langs bakken. Samtidig må du helle enheten til siden for å plukke med deg gullmynter på veien og plukke opp oppgraderinger underveis.

170 millioner nedlastinger

Temple Run har vært en formidabel suksess, og selv om spillet er gratis å laste ned, kan du ta noen snarveier ved å kjøpe gullmynter som kan brukes til ulike oppgraderinger, som du ellers må tjene ved å spille.

Les også: Gratis apps gir best betalt

Spillet er lastet ned over 170 millioner ganger, og ekteparet som står bak har cashet inn hele 560 millioner kroner. Nå er oppfølgeren klar til nedlasting.

Taubaner er én av nyvinningene i Temple Run 2.
Taubaner er én av nyvinningene i Temple Run 2. Vis mer


I Temple Run 2 er konseptet det samme. Grafikken er pusset opp noe med penere omgivelser, og det er kommet nye hindre, som for eksempel taubaner og gruvevogner.

I tillegg er det nå fire personer du kan styre totalt; hver av dem med unike egenskaper. Det har også kommet flere «power-ups» og utmerkelser.

Temple Run 2 er lansert på iOS, men Android-versjonen skal også være rett rundt hjørnet.

Temple Run 2 for iOS (App store, gratis)