Telenor SmartPhone

En telefon med trykkfølsom skjerm og uttrekkbart tastatur ser spennende ut. Er det denne bestemor skal ha i stedet for PC? Eller passer den for deg som allerede har for mange PCer hjemme? Vi har hatt SmartPhone på prøve i noen dager og sjekket ut hva den kan gjøre.

Publisert
Telenor SmartPhone

Det er alltid spennende å slå på nye apparater. Spesielt de som har komplisert innmat og skal kunne konfigurere seg selv uten brukerinnblanding. Vårt testeksemplar hadde allerede vært testet av noen andre, og derfor lå det navn og passord allerede lagret i telefonenes minne. Dette skulle ikke være noe problem.

Det var det heller ikke. Vi koblet apparatet til ISDN-kontakten og til strøm fra adapteret, telefonen blinket litt i sine knapper, det kom bilde på skjermen, og etter en liten stund var alt klart til bruk.

Valgmulighetene presenteres på telefonens hovedside, som er et skjermbilde hvor du har direkte tilgang til øverste nivå hos de forskjellige funksjonene. Her bruker du pekepinnen til å velge funksjon.

Telenor SmartPhone

Som telefon

Dette er uten tvil den mest praktiske og brukervennlige telefonen vi har sett. I tillegg til å ringe på tradisjonell måte, kan du lagre lister med telefonnumre. Disse kan sorteres i mange forskjellige grupper, og er en drøm for systematikeren. Du kan ringe direkte fra det valgte nummeret på listen bare ved å peke.

Telenor SmartPhone

Dette likte vi.

Ut på nett


Epost


Et praktisk apparat?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer