Telefonlader i kredittkortstørrelse

Nøkler, mobil, lommebok. Med ChargeCard slipper du å tenke på lader i tillegg.

Med ChargeCard har du alltid mobillader med deg – i lommeboka.
Med ChargeCard har du alltid mobillader med deg – i lommeboka.Vis mer

Du har ikke en iPhone-lader?

Som regel blir det suksess. I de fleste møblerte hjem finnes det nå en eller annen måte å få ladet en iPhone på.

Er du blant dem som sjelden tar med seg ladekabel på tur, er dagens Kickstarter-prosjekt, ChargeCard, en godbit. Det er rett og slett en mobillader som tar opp like stor plass som et kredittkort når den ikke er i bruk, og den finnes i to varianter – én for iPhone, og én for micro USB-baserte telefoner. Dermed kan du altså putte den i lommeboka slik at du alltid har den med deg.

Du plugger ganske enkelt "kortet" inn i den aktuelle inngangen, for så å dra ut en gummiert USB-ledning som du kobler til en USB-kontakt; det være seg på en bærbar PC, en bilstereo, en multifunksjonsskriver eller den slags.

Les også: Batteriet du kan bygge ut

Klar i september

ChargeCard blir tilgjengelig i hvitt, sort og en brun/blågrønn-kombinasjon. For $20 + $5 i internasjonal frakt blir du blant de første som får den tilsendt, men mens iPhone-versjonen kommer i september, må micro USB-tilhengerne vente et par måneder ekstra.

Prosjektet har allerede oppnådd det ønskede finansieringsmålet på $50.000, og har pr tirsdag kveld passert $130.000 fra Kickstarter-brukerne.

Kickstarter: ChargeCard