Chameleon ser ut til å bli en usedvanlig lekker hjemmeskjerm for Android-nettbrett.
Chameleon ser ut til å bli en usedvanlig lekker hjemmeskjerm for Android-nettbrett.Vis mer

Svært lekker Android-hjemmeskjerm

Hjemmeskjerm for Android-nettbrett som endrer seg basert på tid og sted.

Mens hjemmeskjermen på iPad begrenser seg til en matrise med opptil 25 ikoner, har Android-nettbrettene langt mer krimskrams å fylle hjemmeskjermen med.

Det gir deg for eksempel muligheten til å legge til såkalte widgets – småprogrammer som kjører på et begrenset område av skjermen; for eksempel ved å vise deg været for de neste dagene, de siste epostene eller statusoppdateringer fra Facebook.

11 anbefalte Android-widgets

Kickstarter-prosjektet Chameleon har i skrivende stund fått halvparten av de $50.000 skaperne ber om, men med 25 dager igjen er det høy sannsynlighet for at de får de nødvendige pengene til å lansere denne hjemmeskjermen.

Slik kan hjemmeskjermen se ut på kveldstid.
Slik kan hjemmeskjermen se ut på kveldstid. Vis mer


Endrer seg basert på tid og sted

Ikke bare ser den særdeles pen ut – det briljante med Chameleon er at dette er en hjemmeskjerm som endrer seg basert på hvor du befinner deg og hva klokka er. Eksempelvis vil den derfor vise værmelding og nyheter når du nettopp har stått opp, kalender, epost og den slags når du er på jobb, mens du kan kose deg med musikk og film når du er hjemme på kveldstid.

SAMLESIDE:

Kickstarter

Som du får se i videoen under, kan man også enkelt bytte mellom de ulike hjemmeskjermene. Det er også lett å endre størrelse på widgets. Chameleon gir deg også muligheten til å tilpasset det såkalte app tray-et med snarveier til dine mest brukte apper.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vil du være med å sponse utviklingen kan du gi alt fra $1 til $5.000. Slår du til med $5, får du også appen når den er ferdig utviklet.

Les mer på Chameleons Kickstarter-side